Ο Ντόουγκλας «σέρνει» την Κορίνθιανς στα δικαστήρια

Metrosport Team13 Μαΐου 2022

«Τραβάει» στα άκρα, αναγκαστικά, το σχοινί με την Κορίνθιανς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος σέρνει την πρώην ομάδα του στα δικαστήρια για οφειλές προς το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «uol.com.br», ο χαφ του ΠΑΟΚ αξιώνει από την πρώην ομάδα του το ποσό των 1,3 εκατομμυρίων ρεάλ, που σχετίζονται με τα δικαιώματα της εικόνας του.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος τον Οκτώβρη του 2020 είχε υπογράψει συμφωνία με τον Αουγκούστο, για τη καταβολή του ποσού σε 12 δόσεις των 144.041 ρεάλ, με την ομάδα να πληρώνει μονάχα την πρώτη δόση και μετά να σταματάει τις υπόλοιπες.

Έτσι λοιπόν, ο 25χρονος χαφ προσέφυγε στα βραζιλιάνικα δικαστήρια και την πρώτη Απρίλη του 2022, το δικαστήριο διέταξε την Κορίνθιανς να καταβάλει το 30% του χρέους της προς τον παίκτη και το υπόλοιπο ποσό θα μπορούσε να το διαιρέσει σε έως και έξι μηνιαίες δόσεις.

Όσον αφορά τον σύλλογο, το νομικό επιτελείο του ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως η κατηγορία, με τους όρους που παρουσίασε ο αθλητής στη διαδικασία, δεν είναι έγκυρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.