Σενάριο για Λουίς Μάγκο και Άρη

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουλίου 2021

Η ανάγκη του Αρη για ενίσχυση (και) της αμυντικής γραμμής είναι μεγάλη, γι’ αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν θέσει προτεραιότητα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και τα τελευταία 24ώρα αξιολογούν περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο μεταγραφικό τους ραντάρ. 

Σύμφωνα με σενάρια που προκύπτουν από τη Βενεζουέλα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 26χρονο Λουίς Ντελ Πίνο Μάγκο, όπως είναι το πλήρες όνομά του. 

Πρόκειται για εν ενεργεία Βενεζουελάνο διεθνή αμυντικό, ο οποίος ανήκει στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε της Χιλής, είναι αριστεροπόδαρος, αλλά έχει κάνει και πολλά παιχνίδια σαν αριστερό μπακ. 

Ο Αρης αυτή τη στιγμή ψάχνει να ενισχυθεί και στις δύο θέσεις, με προτεραιότητα έναν γρήγορο αριστεροπόδαρο στόπερ, και ο Λουίς Μάγκο έχει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Κιτρινόμαυροι. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αρης μπήκε σφήνα στην μετακίνησή του στην Νιούελς Όλντ Μπόις, με την οποία υπήρξε προφορική συμφωνία για δανεισμό 18 μηνών, καταθέτοντας μάλιστα πολύ καλή πρόταση. 

Ο 26χρονος παίκτης είναι κάτοχος και αγγλικού διαβατηρίου, έχει ύψος 1.84 μ., άρχισε την καριέρα του στην Βενεζουέλα (Ντεπορτίβο Ανθοατέγκι, Καραμπόμπο) και από τον Ιανουάριο του 2019 βρέθηκε στη Χιλή (Παλεστίνο, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε). 

Να σημειωθεί ότι ο Λουίς Μάγκο έχει τσεκαριστεί και από άλλες ομάδες της Super League, με τελευταία τον Παναθηναϊκό που επίσης αναζητά αριστεροπόδαρο στόπερ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.