«Σεφτέ» στα πλέι άουτ ο Παναιτωλικός, 0-1 τον ΟΦΗ

Στέφανος Αβραμίδης30 Απριλίου 2022

Την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ πήρε ο Παναιτωλικός που επικράτησε του ΟΦΗ με σκορ 1-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία, η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στη διαδικασία των πλέι άουτ.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και έαχασαν ευκαιρίες με τους Διαμαντή (3’) και Λουίς Φελίπε (10’). Στο 17’ ο Λάμπρου σκόραρε έπειτα από γύρισμα του Τσιλιανίδη, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ στη φάση.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη του τελική με τον Βέργο στο 32’, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Ο φορ των «καναρινιών» στόχευσε καλύτερα στο 52΄ καθώς έγραψε το σκορ με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Επασί.

Ο ΟΦΗ έψαξε την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76΄ με τον Νέιρα το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από το 0-2 αλλά ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βέργου. Στο κόρνερ ο Κορνέλιους σκόραρε, ωστόσο ούτε αυτό το γκολ μέτρησε, καθώς και με τη βοήθεια του VAR φάνηκε πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε τη μπάλα.

Ο ΟΦΗ έφτασε κι αυτός μία ανάσα από την ισοφάριση αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ανέστη και το 1-0 να παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης (69΄ Ουές), Μαρινάκης, Μεγιάδο, Λάμπρου (40΄ Καμάου), Νέιρα, Μπουζούκης (58΄ Στάικος), Τσιλιανίδης (58΄ Γιαννούλης), Φελίπε

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (70΄ Γιούι), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (87΄ Μπαρμπόσα), Μεντόσα (33΄ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (70΄ Ντάγκο), Βέργος (87΄ Καρέλης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.