Σε συζητήσεις με την Τουλούζ η ΑΕΚ για Κουλούρη!

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Σε συζητήσεις με την Τουλούζ για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη φαίνεται πως κινείται η ΑΕΚ, για να δυναμώσει την επιθετική της γραμμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία, η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τολούζ για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Ευθύμη Κουλούρη. Μάλιστα, οι Γάλλοι, πάνε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρουν πως η «Ένωση» συζητά την πιθανότητα απόκτησής του είτε με την μορφή δανεισμού, δίνοντας στην γαλλική ομάδα 300.000 ευρώ, είτε με κανονική μεταγραφή, βγάζοντας από τα ταμεία της 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στην ΑΕΚ, παραμένουν «ρευστές» ακόμα οι υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι έχουν δεχθεί κρούση για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία με κανέναν από τους δύο. Γι΄αυτό στην «Ένωση» τρέχουν να καλύψουν από τώρα το ενδεχόμενο να μείνει κενή η θέση του κεντρικού επιθετικού.

Στο «κυνήγι» της απόκτησης του, οι Γάλλοι μπλέκουν και τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ρωτήσει για τον παίκτη χωρίς να έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.