Χαμός με Πασχαλάκη και Ολυμπιακό!- Trend στο twitter ο διχασμός των Πειραιωτών

Metrosport Team27 Αυγούστου 2022

Η λέξη «Πασχαλάκης» trendάρει αυτή τη στιγμή στο Twitter και ο λόγος δεν είναι άλλος από την τεράστια διχογνωμία που υπάρχει στους φίλους του Ολυμπιακού ανάμεσα σε αυτούς που τον θέλουν στην ομάδα τους και σε αυτούς που... «θα έυχονται κάθε μέρα να τραυματίζεται» όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά, ενώ από κοινού και οι δύο πλευρές συμφωνούν στο ότι «κάτι ψήνεται» μεταξύ του παίκτη και της ομάδας.

Στον Πειραιά θεωρούν πως το σενάριο να φορέσει ο Πασχαλάκης τα ερυθρόλευκα όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά η ανακοίνωση είναι θέμα ημερών  και γι' αυτό το λόγο πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να βάλουν «φρένο» στη μεταγραφή εκφράζοντας την εναντίωσή τους.

Φυσικά, η εγκυρότητα των όσων λέγονται δεν επιβεβαιώνεται σε καμία περίπτωση, και η ΠΑΕ Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος.  Βέβαια, σιγά σιγά δημοσιεύονται όλο και περισσότερα ρεπορτάζ, ενώ άλλοι μιλούν για τον «Νικαιώτη» πατέρα του.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα Πασχαλάκη φαίνεται να κάνει «τζιζ» στις τάξεις των φίλων των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους μεν είτε να υποτιμούν τις ικανότητές του, είτε να τους ενοχλεί το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και τα... πλεξουδάκια του και τους δε να κάνουν λόγο για έναν αξιόλογο τερματοφύλακα ο οποίος μπορεί να σταθεί ως αναπληρωματικός του Βάτσλικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.