Σε κρίση Μαρσέιγ και Λίβερπουλ

Θανάσης Κυλώνης23 Ιανουαρίου 2021

Και τί δεν είδαμε μεσοβδόμαδα στα γήπεδα της Ευρώπης; Τη Ρεάλ να αποκλείεται στο κύπελλο από ομάδα Γ’ κατηγορίας που έπαιζε με 10, τη Μπαρσελόνα και τη Μπιλμπάο να τη σκαπουλάρουν στην παράταση και στο 93’ αντίστοιχα, αλλά και τη Λίβερπουλ να χάνει στο «Ανφιλντ» ύστερα από 4 σχεδόν χρόνια, μένοντας χωρίς νίκη για 5η σερί αγωνιστική και 4η χωρίς γκολ!

Αυτό το απρόβλεπτο είναι όλη η ομορφιά του ποδοσφαίρου, που δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε. Μιας και μιλάμε για κύπελλα και εκπλήξεις, στην Αγγλία έχουμε αυτό το Σ/Κ παιχνίδια για τον 4ο γύρο του FA Cup. Ξεχωρίζει φυσικά το κυριακάτικο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου οι απόλυτα μοιρασμένες αποδόσεις, τη δεδομένη στιγμή αδικούν τη Γιουνάιτεντ. Και πιο επικίνδυνη ήταν την περασμένη Κυριακή στο 0-0 του «Ανφιλντ», και πιο φορμαρισμένη είναι, και μια μέρα παραπάνω για ξεκούραση είχε, αφού έπαιξε Τετάρτη στη Φούλαμ. Δεν θα μπλέξω πάντως. Ζευγάρια που «μυρίζουν» έκπληξη και αξίζει η κόντρα των φαβορί εφόσον παίξουν με πολλές αλλαγές, το Μπράιτον – Μπλάκπουλ (απέκλεισε τη Γουέστ Μπρομ στον προηγούμενο γύρο), το Μπρέντφορντ – Λέστερ και το Εβερτον - Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τη Μπρέντφορντ να είναι ομάδα κορυφής στην Τσάμπιονσιπ και τη Γουένσντεϊ από τις πιο φορμαρισμένες (και βαριές φανέλες) της κατηγορίας. Καλοπληρωμένο και το g/g (2.00+) στο «Γκούντισον Παρκ», η Εβερτον δέχτηκε γκολ ακόμα κι από τη Ρόδεραμ στον προηγούμενο γύρο, όπου προκρίθηκε στην παράταση.

Στη Γαλλία, το ματς της Λοριάν αναβλήθηκε και πάλι λόγω πολλών κρουσμάτων, ενώ με αναβολή απειλείται και το κυριακάτικο ντέρμπι μίσους Σεντ Ετιέν – Λυών, αφού οι «στεφανουά» έχουν ξεμείνουν από παίκτες ελέω Covid. Στο αποψινό ντέρμπι του νότου, Μονακό – Μαρσέιγ, η πρόσφατη φόρμα των Μονεγάσκων σε συνδυασμό με την κάκιστη εικόνα της ΟΜ, δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Κόβατς, που έρχεται από συνεχόμενες ευρείες νίκες χάρη στα γκολ των Φόλαντ και Μπεν Γεντέρ. Στη Μασσαλία το κλίμα είναι πολύ βαρύ, οι οπαδοί ζητάνε με κάθε τρόπο την αποχώρηση του προέδρου τα έβαλε με τους παίκτες, ενώ ο Βίλας-Μπόας μετά τη νέα εντός έδρας ήττα της Τετάρτης από τη Λανς έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Πολύ πιθανόν το ντέρμπι στο «Λουί ΙΙ» να είναι και το τελευταίο του στον πάγκο της Μαρσέιγ, κρατάω τον άσο μαζί με over στο 2.50. Tο κυριακάτικο γαλλικό μενού έχει πολλές πιθανές ισοπαλίες, κρατάω το καλοπληρωμένο g/g (2.00+) στο Ρεν - Λιλ, ομάδες με πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά, που έχουν παράδοση στα 1-1.

Στην Ιταλία, δυο ισχυρά φαβορί που με over ανεβαίνει η απόδοσή τους, το διπλό της Ιντερ στην Ουντινέζε και ο άσος της Γιουβέντους με τη Μπολόνια. Οι «νερατζούρι» έπαιξαν μπαλάρα στο ντέρμπι με τη Γιούβε και είναι πιο ξεκούραστοι από τους γηπεδούχους που έπαιξαν με την Αταλάντα την Τετάρτη, ενώ η παρέα του Κριστιάνο πήρε ψυχολογία με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες στο πρωτάθλημα.

ΔΥΑΔΑ COMBO ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ 2 & Over

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1 & Over

ΔΥΑΔΑ G/G ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΡΕΝ – ΛΙΛ G/G

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ G/G

ΠΙΘΑΝΕΣ «ΜΠΟΜΠΕΣ» FA CUP

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ Χ2

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ 1Χ

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ Χ2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.