Σε ετοιμότητα η ΠΑΕ για διαρκείας και PAOK TV

Metrosport Team20 Μαρτίου 2020

Είναι ξεκάθαρο πως στην παρούσα φάση άπαντες περιμένουν την εξέλιξη της πανδημίας και αν θα έρθει η στιγμή που θα έχουμε ξανά ποδόσφαιρο. Φυσικά πρέπει να υπάρχει προγραμματισμός και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Εκτός από το θέμα του προπονητικού κέντρου, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που έγινε στην ΠΑΕ παρουσία των επιτελών κάθε τμήματος, έγινε κουβέντα και για τα διαρκείας αλλά και για το PAOK TV όπου και του χρόνου θα καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Είναι προφανές πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να παρθεί κάποια απόφαση.

 Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να δουλεύει πριν από τα Χριστούγεννα προκειμένου να παρουσιάσει κάτι καινούριο τη νέα σεζόν. Απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs, περισσότερο interactive για καλύτερο user experience.

Επίσης, έχουν γίνει πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και με τους συνεργάτες που θα βοηθήσουν να εξελιχθεί το PAOK TV. Ήδη έχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα και σύντομα θα γίνουν και ανακοινώσεις.

Τέλος, υπάρχει συνεργασία σε πολλά θέματα απευθείας με την Amazon.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.