Σε εγρήγορση ο ΠΑΟΚ για προσπάθειες αποσυντονισμού των παικτών στην τελική ευθεία της σεζόν

Metrosport Team15 Μαΐου 2022

Την ενόχληση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι στο πλάνο για τη νέα σεζόν και η ΠΑΕ προσπαθεί να τους... ξεφορτωθεί».

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιασμίν Κούρτιτς, για τον οποίο κάποια σενάρια... θέλουν τον Δικέφαλο να ψάχνει την πώλησή του. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει, καθώς ο Σλοβένος απολαμβάνει της εκτίμησης του club και μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του αναγνωρίζουν ότι πολλές φορές ξεπέρασε τις αντοχές του για να βοηθήσει την ομάδα σε περιόδους που δεν υπήρχαν πολλοί παίκτες διαθέσιμοι. Είναι ένας παίκτης που θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες της ομάδας και της νέα περίοδο και πραγματικά προκαλούν απορία τα όσα γράφονται σχετικά με (ανύπαρκτη) δυσαρέσκεια του ΠΑΟΚ για την παρουσία του έμπειρου μέσου.

Ο ΠΑΟΚ έχει προνοήσει βέβαια να αντιμετωπίζει τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού των παικτών του, καθώς ο Ζοσέ Μπότο, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους τους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις σκέψεις του ΠΑΟΚ για εκείνους και τη συνεργασία τους.

Σε κάθε περίπτωση, στα γραφεία της Τούμπας... έχουν γνώση οι φύλακες για να αντιμετωπίζουν κάθε «περίεργο» σενάριο, που... όλως τυχαίως προκύπτει παραμονές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.