Σε δύσκολη θέση ο Ποτσετίνο και σε πρώτο πλάνο ο Αμορίμ

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2024

Η κατάσταση στην Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι δύσκολη μετά και την ήττα στο Carabao Cup με τους Άγγλους να τονίζουν ότι ο Ρούμπεν Αμορίμ να είναι το φαβορί τη δεδομένη στιγμή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Αργεντινός προπονητής ανέλαβε τους Μπλε του Λονδίνου το περασμένο καλοκαίρι με πολλές προσδοκίες για ανάκαμψη της ομάδας, ωστόσο τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά θετικά είναι.

 Η Τσέλσι βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας στην Premier League στην 11η θέση με 35 βαθμούς και δεν δείχνει να μπορεί να φτάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ η απώλεια του Λιγκ Καπ από την Λίβερπουλ με γκολ του Φαν Ντάικ στην παράταση, έφτασε τις έξι διαδοχικές ήττες σε τελικούς στο «Γουέμπλεϊ»., την περασμένη Κυριακή, φέρνοντας τον 51χρόνο σε πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η διοίκηση των Λονδρέζων εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς η σεζόν των «μπλε» πάει από το κακό στο χειρότερο, χάνοντας και την ευκαιρία να τη σώσουν με την κατάκτηση ενός τίτλου. Η Daily Mail τονίζει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι καθόλου σίγουροι πλέον με τον Ποτσετίνο και για αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν διάφορα ονόματα με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2026 και υπάρχει και ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αποδέσμευσή του.

Ο 39χρόνος, επίσης, ακούγεται και για τον πάγκο της Λίβερπουλ, αν οι «κόκκινοι» δεν προχωρήσουν με τον Τσάμπι Αλόνσο, που είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.