Σε δεινή θέση ο κουμπάρος λόγω ΠΑΟΚ: «Βγες και πες ότι το έγραψες μόνος σου»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Αποστασιοποιήθηκαν τα μέλη της ΕΕΑ από το προεδρικό δελτίο Τύπου για ΠΑΟΚ-Γιώργο και Νίκο Σαββίδη. «Βγες και πες ότι το έγραψες μόνος σου και αιτιολόγησε γιατί το έκανες», του έλεγαν όπως αναφέρει το dikisports και αποδεικνύειι πως ο Νίκος Τζουλάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την σκανδαλώδη και αυτή τη φορά, αντιμετώπιση του Δικεφάλου...

Να θυμίσουμε πως η ΕΕΑ επικαλέστηκε διάταξη περί κωλυμάτων, με βάση ένα αμετάκλητο, όπως το χαρακτήρισε, βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης το οποίο αφορούσε τον Γιώργο Σαββίδη και τον αδερφό του, Νίκο. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση προαναγγέλοντας με ανακοίνωσή του νομικές κινήσεις κατά της ΕΕΑ και του προέδρου της, που υπογράφει το έγγραφο, και μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων, καθώς αναφέρονται σε αυτό και ο αριθμός του βουλεύματος και τα αδικήματα που περιλαμβάνει.

 Σήμερα ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου να παρέμβει κατηγορώντας τον πρόεδρο της Νίκο Τζουλάκη, όπως προαναφέραμε για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.