Σε αυτά θα εστιάσει ο Μάντζιος

Γιώργος Στράντζαλης17 Μαρτίου 2024

Μετά από ένα πολύ απαιτητικό δίμηνο με διαδοχικούς αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, η διακοπή που αποφασίστηκε από την ΕΠΟ σε συνεννόηση με τις ομάδες και την Λίγκα, λόγω των σημαντικών υποχρεώσεων που έχει η Εθνική ομάδα, λειτούργησε ευεργετικά για τους ποδοσφαιριστές του Αρη και έδωσε τη δυνατότητα στον Άκη Μάντζιο να τους κάνει… δώρο ένα 5νθήμερο άδειας από τις προπονήσεις.

Από χθες όμως οι Κιτρινόμαυροι επανήλθαν στην “κανονικότητα” καθώς επέστρεψαν ξανά στο γήπεδο για να πιάσουν και πάλι δουλειά ενόψει της συνέχειας των Play off με φόντο ασφαλώς το μεγάλο ραντεβού που έχουν τον Μάιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, την Κυριακή 31 Μαρτίου, για την 2η αγωνιστική των Play off, ο Άκης Μάντζιος έχει βάλει στο καλεντάρι του αρκετή δουλειά για τους ποδοσφαιριστές του και θα επιδιώξει να αξιοποιήσει αυτό το διάστημα με σκοπό να βελτιώσει κάποιες από τις αδυναμίες της ομάδας και να εξελίξει τα δυνατά της σημεία. 

Το πρόγραμμα της μίνι προετοιμασίας σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί περιλαμβάνει… λίγο απ’ όλα. Αρκετή τακτική, φυσική κατάσταση, στημένες μπάλες και γενικώς κομμάτια στα οποία η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη μέσα στον επόμενο μήνα και στις απαιτητικές υποχρεώσεις που έχει στο Πρωτάθλημα. Πέρα από τη βελτίωση βέβαια εκείνο που θέλει ο προπονητής είναι η ομάδα του να διατηρηθεί στον καλό αγωνιστικό ρυθμό που είχε πριν από τη διακοπή, με την ανάλογη “φρεσκάδα” και σταθερότητα που έβγαλε. 

Ο Αλβάρο Σαμόρα θα είναι στους λίγους απόντες τις επόμενες 10-12 ημέρες, λόγω των υποχρεώσεων που έχει στην Εθνική της Κόστα Ρίκα, με τους Μπένετ και Πάρντο από την άλλη να είναι οι δύο που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, ο πρώτος λόγω της θλάσης που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει και εκτός των κλήσεων της Εθνικής της χώρας του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.