Σε άλλο γήπεδο ο Καραπαπάς: «Αλλοιώνεται το πρωτάθλημα με διαιτητές πολυεργαλεία»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο για αλλοίωση του πρωταθλήματος και για διαιτητές πολύ-εργαλεία, παρότι δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι στον Ολιβέιρα! Εξήγηση της κατηφόρας του Ολυμπιακού που προκαλεί... γέλια και αποτελεί μια προσπάθεια να πείσει τον κόσμο των ερυθρολεύκων, μάλλον χωρίς επιτυχία, πως οι ευθύνες είναι... αλλού και όχι στη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν μια ήττα που μας στεναχώρησε, δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να πετύχει πολλά γκολ, δεν άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Διαμορφώνεται μία κατάσταση με τον Ολυμπιακό να μένει πολύ πίσω και θέλουμε να πούμε πως μη μας ξεγράφεται, έχουν αλλοιώσει το πρωτάθλημα και δε θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, άμα συνεχίσουμε έτσι.

Αντί να σφυρίξει πέναλτι ο διαιτητής, το λήγει. Ξέρουμε τι κάνουν, είναι εργαλεία και ας υπάρχει το VAR, αλλά τους ξέρουμε και τι κάνουν και τι λένε και που πίνουν καφέ. Απορώ με την υπομονή όλων στο σύλλογο, θα πούμε αλήθειες γιατί παράγινε το κακό και ας μας καλέσουν σε απολογία, έτσι και αλλιώς μόνο εμάς καλούν.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η σαπίλα, εδώ πέρα, εμείς παίζουμε με δύο ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά εδώ πέρα υπάρχει ένα σύστημα, όπως και σήμερα που μέσα στις καθυστερήσεις έγιναν πράγματα και το έληξε στο 7ο λεπτό, βλέπουμε πράγματα και ο κόσμος να καταλάβει τι γίνεται. Δείτε το παιχνίδι αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα, έχουμε δρόμο μπροστά μας όμως και θα το δείτε. Αυτό τον Ολυμπιακό δεν τον ξεγράφει κανείς, αλλά σε μία κανονικότητα όχι σε αυτό το πράγμα, το Μπαλτακιστάν που βρισκόμαστε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.