Σχίζας: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, απαιτητικός ο Καστρίτης»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μπασκετμπολίστας του Άρη, Σταύρος Σχίζας, και μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Νότε αλλά και τον κόουτς Καστρίτη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, το γήπεδο ήταν γεμάτο και συμβαίνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κάτι καινούριο αλλά η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη καλύτερη χθες. Εμείς έχουμε δεσμευτεί πως θα παλεύουμε για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να χαίρεται ο κόσμος γι’ αυτό που βλέπει.

Τον τελευταίο καιρό είχαμε αρκετά προβλήματα, η προπόνηση δεν μας βγαίνει πάντα όπως θέλαμε. Αλλά ο κόουτς μας λέει πως θα πρέπει να τα καλύψουμε μέσα από την ενέργειά μας και αυτό φέρνει καρπούς. Μέτρησε πολύ η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πως είχαμε τρεις ήττες, έπαιξε ρόλο ο Άλκης και πως γεγονός ήταν αντίπαλος ο ΠΑΟΚ. Είμαστε περήφανοι για την εμφάνισή μας στο ντέρμπι. Εμείς κάθε άμυνα που παίζουμε, είναι σαν να είναι η τελευταία άμυνα του παιχνιδιού. Τους αναγκάσαμε να κάνουν πολλά λάθη».

Για τον Νότε: «Για ρούκι χρονιά κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι όλη την ώρα μες το γήπεδο, προσπαθεί να βελτιωθεί και νομίζω πως και η ομάδα είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά του».

Για τον στόχο της χρονιάς: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε εκεί που αξίζουμε».

Για τον Καστρίτη: «Ο κόουτς Καστρίτης έχει αποδείξει τι είναι, στην προπόνηση ξέρει να χειριστεί κάθε κατάσταση. Είναι απαιτητικός αλλά έτσι πρέπει να είναι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.