Σχεδόν... πάνοπλος στο Αγρίνιο

Γιώργος Ζαΐρης18 Δεκεμβρίου 2022

Την περασμένη Τετάρτη έκανε τη δουλειά του στην Καλαμάτα κερδίζοντας με 2-0 την τοπική ομάδα «κλειδώνοντας» το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ξεκάθαρος ο στόχος που έχει τεθεί. Εξι βαθμοί στα δυο ματς πριν φύγει το 2022 και το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και στη συνέχεια ακολουθεί το ματς στο Περιστέρι.

«Το μυαλό όλων στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στο επικείμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του και να χτίσει πάνω στο σερί που έτρεξε πριν τη διακοπή» σημειώνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσα από το δελτίο Τύπου για την προπόνηση του Σαββάτου.

Η χθεσινή προπόνηση είχε τρεις καλές ειδήσεις. Η πρώτη αφορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως διεκδικεί τη θέση του βασικού πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα και έτσι ο Λουτσέσκου δεν θα αναγκαστεί να «ψαχθεί» σε άλλες λύσεις.

Ευχάριστα όμως τα νέα και για δυο ποδοσφαιριστές που τις προηγούμενες μέρες δεν έκαναν προπόνηση με την ομάδα. Ο Ινγκι Ινγκασον και ο Μάριος Τσαούσης περνούν με επιτυχία τα τεστ ετοιμότητας και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να μπουν με την ομάδα. Αν συμβεί αυτό τότε ο Ισλανδός θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας καθώς είχε απουσιάσει από το ματς Κυπέλλου και θα συνεχίσει το απόλυτο σερί που τον θέλει να μην χάνει λεπτό στους 13 πρώτους αγώνες Πρωταθλήματος.

Αντίθετα και χθες, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό σε γήπεδο και γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το εδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.