Σχεδόν οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος άλλαξαν προπονητή!

Γιάννης Τσερβίνης17 Νοεμβρίου 2022

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και ήδη οι μισές-σχεδόν-ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγές προπονητών. Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι οι πάγκοι των ομάδων της Super League 1 παραμένουν… ηλεκτρικοί. Συγκεκριμένα έξι από τις 14 ομάδες έχουν αλλάξει τεχνικό, με τον Ολυμπιακό να έχει τα πρωτεία, με τρεις αντικαταστάσεις.

Η «Μ» παρουσιάζει τις ομάδες που με άλλον προπονητή ξεκίνησαν την σεζόν στα τέλη Αυγούστου και με άλλον πορεύονται στα μέσα Νοεμβρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο προπονητές έχουν αλλάξει οι «ερυθρόλευκοι» αν υπολογιστεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς αποχώρησε την 1η Αυγούστου, πριν τη σέντρα δηλαδή του Πρωταθλήματος «πληρώνοντας» την κακή ευρωπαϊκή πορεία. Τον αντικατέστησε ο Κορμπεράν που… κούνησε μαντίλι μετά την ήττα στο «Βικελίδης» από τον Αρη και ο Ολυμπιακός συνεχίζει με τον Μίτσελ.

ΑΡΗΣ

Για ακόμη μία χρονιά σε αλλαγή προπονητή προχώρησαν οι «κίτρινοι». Η ήττα από τον Παναιτωλικό έστειλε στον… ΟΑΕΔ τον Χερμάν Μπούργος, ο Τόλης Τερζής που έχει το know how διετέλεσε για λίγο υπηρεσιακός και τελικά ο Θόδωρος Καρυπίδης προσέλαβε τον Αλαν Πάρντιου.

ΟΦΗ

Η κακή πορεία της κρητικής ομάδας τη φετινή χρονιά στοίχισε την θέση στον πάγκο στον Νίκο Νιόπλια. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από ενάμιση χρόνο αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Λιθουανό Νταμπράουσκας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με τον προπονητή της ανόδου, τον Γιάννη Ταουσιάνη ξεκίνησε τη σεζόν η ομάδα της Βοιωτίας. Πολύ σύντομα όμως, στις 22 Σεπτεμβρίου και ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ έλυσε τη συνεργασία του. Στη θέση του βρέθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς που έφυγε από τον Παναθηναϊκό Β.

ΒΟΛΟΣ

Το ρεκόρ πιο σύντομης παραμονής σε πάγκο ομάδας Super League 1 έχει ο Οσβαλντ Τανσό. Ο Γάλλος τεχνικός που συμφώνησε το καλοκαίρι με τον Βόλο μετά βαϊων και κλάδων έφυγε μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Τανσό τα «έσπασε» με τον Αχιλλέα Μπέο που έδωσε το χρίσμα στον Κώστα Μπράτσο που έχει στο τέλος του πρώτου γύρου τη θεσσαλική ομάδα στην 5η θέση.

ΛΑΜΊΑ

Η έκτη και τελευταία μέχρι στιγμής ομάδας που άλλαξε προπονητή είναι η Λαμία. Ο Τζανλούκα Φέστα άντεξε για έναν γύρο, αν και πέρυσι είχε οδηγήσει τους Φθιώτες σε παραμονή. Ο Σάββας Παντελίδης τον αντικατέστησε.

Οι οκτώ ομάδες που συνεχίζουν με τους ίδιους προπονητής στον πάγκο είναι οι Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς), ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου), ΑΕΚ (Αλμέιδα), Παναιτωλικός (Αναστασίου), Ατρόμητος (Κόλμαν), Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς), ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος) και Ιωνικός (Σπανός).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.