Σχέδιο έξι ημερών για την ιστορική πρόκριση 

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

των Γ. Καστάνη – Κ. Πετρωτού – Γ. Ζαϊρη

Θέλουν να γράψουν ιστορία οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκουκαι όλα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Θέλουν να πετύχουν κάτι, που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν. Θέλουν να οδηγήσουν τον Δικέφαλο στα πιο υψηλά ευρωπαϊκά σκαλοπάτια.

Για να το πετύχουν, γνωρίζουν πως πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πανίσχυρης Μαρσέιγ.

Ο πανέξυπνος και δουλευταράς Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο των έξι ημερών, το οποίο ξεκινά από σήμερα και έχει καταληκτική ημερομηνία την 14η Απριλίου. Την ερχόμενη Πέμπτη δηλαδή, όταν θα γίνει ο δεύτερος αγώνας με την Μαρσέϊγ. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, ο στόχος είναι ένας και καθαρά αγωνιστικός.

Να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί άξια στους τέσσερις του Κόνφερενς, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους του. Και αμέσως μετά, θα τεθεί ο επόμενος στόχος.

Από τις δηλώσεις τόσο του Λουτσέσκου όσο και των παικτών, αλλά και από τους πανηγυρισμούς τους στο Βελοντρόμ, προκύπτει το συμπέρασμα πως η σφοδρή επιθυμία των πρωταγωνιστών είναι να πετύχουν ένα μεγάλο άθλο. Να αποκλείσουν μία πανίσχυρη ευρωπαϊκή ομάδα. Μέχρι τον επόμενο.

Το σχέδιο των έξι ημερών, θα περιλαμβάνει, εκτός από την προετοιμασία μέσα στο γήπεδο και πολύ έντονη ψυχολογική ανταπόκριση. Ο Λουτσέσκου έχει τον τρόπο του. Ξέρει πως να “φτιάχνει” τους παίκτες του, αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι και τα αποτελέσματα φαίνονται τα τελευταία χρόνια.

Ένα μεγάλο στοίχημα, είναι πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες και στην δικαιολογημένη επιθυμία χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Τούμπα το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, για να στηρίξουν την ομάδα. Αυτή η επιθυμία, που πολλές φορές μετατρέπεται σε έντονη πίεση, μπορεί να...μετατραπεί ως θετική ενέργεια από τους πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.