Σαββίδης: Θέλει να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα!

Γιώργος Ζαΐρης30 Μαΐου 2021

Τη μέρα που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον πετυχημένο Πάμπλο Γκαρσία, ο Ιβάν Σαββίδης βγήκε μπροστά (ποτέ δεν το είχε κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις αλλαγής προπονητή) και με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σημείωσε: 

«Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους. 

Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα. Αυτή αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία.»

 Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Λουτσέσκου γνωρίζοντας παράλληλα πως έπαιρνε και ένα μεγάλο, προσωπικό στοίχημα.

 Μπορεί να το αντιληφθεί αυτό κανείς διακρίνοντας τις αντιδράσεις για την αποχώρηση του Γκαρσία από μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας. 

Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ήταν βέβαιος πως θα υπήρχαν οι αντιδράσεις για αυτό και είχε αυτό το ύφος η ανακοίνωση του. 

Αλλά είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Και σε αυτή τη «μάχη» έχει όπλα σημαντικά στη φαρέτρα του. 

Το πρώτο και πιο σημαντικό; Να δώσει στον Λουτσέσκου όλα εκείνα που χρειάζεται ώστε με ένα πλήρες ρόστερ να διεκδικήσει όλους τους τίτλους και φυσικά μεγάλης διάρκειας ευρωπαϊκή παρουσία. 

Η «Μ» και το metrosport.gr έχει αποκαλύψει πως ο Σαββίδης είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο για να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ρουμάνου. 

Ενα ακόμη στοιχείο που πρέπει να αναφέρουμε είναι και η φυσική παρουσία του μεγαλομετόχου. Εχοντας κάνει πλέον το εμβόλιο είναι σε θέση ασφαλής να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη από την οποία αναγκαστικά απουσιάζει εδώ και ένα χρόνο. Ο Ιβάν πλέον μπορεί να είναι κοντά στην ομάδα και να... ξεχάσει το skype. 

Την εικόνα να περιμένει την αποστολή έξω από το λεωφορείο στα αποδυτήρια της Τούμπας είναι δεδομένο ότι θα την ξαναδούμε αλλά μην ξεχνάμε και κάτι ακόμη: πλέον θα μπορεί να είναι και στη σουίτα του αφού έχει ολοκληρωθεί η τριετής τιμωρία του. 

Και όπως έχουν μνημονεύσει πολλοί παίκτες του Δικεφάλου, η παρουσία του Σαββίδη δίπλα τους έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έρθει το αήττητο Πρωτάθλημα και το νταμπλ. 

Ενα ακόμη όπλο του Σαββίδη για να κερδίσει το στοίχημα είναι πως ο ίδιος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί ακόμη και να... απαιτήσει τη συσπείρωση. 

Δεν θέλει τον κόσμο διχασμένο για αυτό άλλωστε και έβγαλε την προσωπική δήλωση. Αλλά σε αυτό πρέπει να τον βοηθήσει και ο Ραζβάν με τους παίκτες του. Με τα καλά αποτελέσματα όλα θα είναι πιο εύκολα!

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα, σήμερα ο σύλλογος πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.