Σαββίδης: «Πολύ αργός ανασταλτικά ο ΠΑΟΚ, ούτε μικρό παιδί το λάθος του Καντουρί»

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της ΑΕΚ σχολίασε τον κατήφορο που έχει πάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά για το ματς της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στις αργές αντιδράσεις της άμυνας του Δικεφάλου και στα πολύ σοβαρά λάθη που έγιναν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαββίδης:

Για την κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι αρνητικό φαινόμενο, δεν το συζητώ. Μήπως έχει να κάνει και με τις επιλογές; Παλιά όσοι ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, είχαν περισσότερη αγάπη για αυτό που έκαναν. Τώρα οι προκλήσεις της ζωής είναι πολύ περισσότερες. Για να γίνει ένας ποδοσφαιριστής επαγγελματίας και να αποφύγει τα ξενύχτια, χρειάζονται θυσίες. Είναι δύσκολο να παραμείνει συγκεντρωμένος. Έχει τους φίλους του ένας νεαρός, έχει τον κύκλο του. Εύκολα μπορεί να σε τραβήξει κάποιος και να ξεφύγεις. Τα λεφτά που επενδύονται τι γίνονται; Τα προπονητικά προγράμματα που είναι; Για να είσαι επαγγελματίας, πρέπει να είσαι πολυπρωταθλητής σε αθλητικά δεδομένα, πρέπει να είσαι καλά δομημένος γιατί αλλάζει το ποδόσφαιρο. Να ντριμπλάρω, να πασάρω γρήγορα. Το γρήγορο τρανζίσιον πώς θα το κάνεις;»

Για την Ομόνοια: «Οι μικροί που έπαιξαν ήταν γρήγοροι και ξεκούραστοι και ο ΠΑΟΚ πολύ αργός στις αντιδράσεις του ανασταλτικά. Έγιναν και σοβαρά λάθη. Αυτό που έκανε ο Καντουρί δεν το κάνει μικρό παιδί στις ακαδημίες».

Για τον χθεσινό ΠΑΟΚ: «Δε μου άρεσε τίποτα. Από το 20' μέχρι το 45' ήταν καλός, έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ μέσα σε κλειστή άμυνα με τρομερή εναλλαγή της μπάλας αλλά μέχρι εκεί. Το ματς είναι 90 λεπτά όχι 25. Όταν βάζεις στόχους πρέπει να θυσιαστείς. Με φρου φρου κι αρώματα δεν γίνεται πρωταθλητισμός. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κοιμάται και κάνει κοιλιακούς»

Ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Μου αρέσει πολύ ο Τζόλης. Και ο Ζίβκοβιτς είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον έβλεπα να βγάζει πάσες, να μην γίνονται σωστά κοντρόλ και να τσαντίζεται»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.