Σάστρε: «Η νίκη με τον Ολυμπιακό μας «μεγαλώνει» σαν ομάδα- Είμαι πάντα προετοιμασμένος»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Τούμπα, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού μέσα στο «Γεώργιος Καραισκάκης». Μια επιτυχία, που όπως δήλωσε και ο Ζοαν Σάστρε «μεγαλώνει» το ασπρόμαυρο σύνολο ως ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι.

Μιλώντας στη Nova επεσήμανε: «Είναι από τις νίκες που σε «μεγαλώνουν» σαν ομάδα, δείξαμε ότι το θέλαμε, είχαμε μεγάλη θέληση. Παίξαμε για 90 λεπτά δεν το παρατήσαμε σε κανένα σημείο το παιχνίδι. Μπήκαμε με ορμή, με πάθος, αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι μεγαλώνεις σαν ομάδα μέσα από δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν θεωρεί πως είναι εφικτό ο Δικέφαλος του Βορρά να συνεχίσει τις νίκες: «Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι κάθε επόμενο παιχνίδι, θα εστιάσουμε στο να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε από πέρσι».

Σε προσωπικό επίπεδο, αποκάλυψε πως: «Είμαι πάντα προετοιμασμένος να παίξω, προπονούμαι σκληρά, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, έχουμε παίκτες με ποιότητα σε κάθε θέση. Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να είμαι στη διάθεση του προπονητή, όποτε με χρειαστεί».

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε οτι: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.