Σάσα: 8άρι με αρετές 10αριού

Μάνος Χατζάκης07 Απριλίου 2021

Η επέκταση συμβολαίου στον Σάσα ήταν από τις καλύτερες κινήσεις, που μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ, προκειμένου να διατηρήσει άτρωτο τον κορμό της. Οι αρετές του βραζιλιάνου χαφ δεν περιορίζονται μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι, τις οποίες -ούτως ή άλλως- δείχνει σχεδόν δύο χρόνια τώρα.

Αρκεί να δείτε (ξανά και ξανά) την μπαλιά του στον Σίλβα, που οδήγησε στο 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Η ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του Σάσα, σε συνδυασμό με την ικανότητά του να στείλει την μπάλα εκεί ακριβώς, όπου θέλει, είναι στοιχεία, τα οποία δύσκολα βρίσκεις σε αμυντικό μέσο.

Ο λάτιν μέσος φροντίζει συχνά-πυκνά να κάνει περισσότερα από όσα προορίζεται στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο ότι δίνει βοήθειες στην οργάνωση. Είναι ότι σκοράρει, όταν έχει ευκαιρίες, με γκολ που παραπέμπουν σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξέρει πώς να κινηθεί στην περιοχή και πώς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Και, εδώ που τα λέμε, πόσες ομάδες έχουν τόσο -σταθερά- δυνατή μεσαία γραμμή, με Σάσα, Μπερτόγλιο, Σίλβα και Γκάμα να εναλλάσσονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους;

Μετά τον Ολυμπιακό, έρχεται ο Άρης, ο οποίος έχει την τύχη να διαθέτει ποδοσφαιριστές με αστείρευτο ταλέντο και σπάνια ομοιογένεια.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν παίζονται στο ανοιχτό γήπεδο κι εκεί καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.