Σαρωτικός ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα «σκόρπισε» τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα της Α1 Χάντμπολ γυναικών κόντρα στον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού τον οποίο κέρδισε με το εμφατικό 49-16. 

Πολύ καλό ξεκίνημα για τις "ασπρόμαυρες" καθώς κατάφεραν να... χτίσουν διαφορά από το ημίχρονο (23-8) την οποία κράτησαν και διεύρυναν ως το τέλος.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αθλητική ΑΕΠ Πανοράματος, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Στο match report της αναμέτρησης ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, κερδίζοντας στην πρεμιέρα τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού με 49-16.

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Vrancic, Dias, Gomes και Brocardo.

Στην αρχή της αναμέτρησης, οι «Νταμπλούχες» μπήκαν πολύ δυνατά και έκαναν ένα σερί 4 τερμάτων από τα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ mαteco έλεγχε πλήρως τον αγώνα και επέκτεινε την διαφορά του στο σκορ. Μετέπειτα, ο Δικέφαλος την διαφορά τερμάτων κατά 15 γκολ στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 23-8.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό, ο ΠΑΟΚ mαteco κυριαρχούσε και άνοιγε όλο και περισσότερο την ψαλίδα του σκορ. Οι ασπρόμαυρες έχοντας σερί των 4 και 5 τερμάτων έφτασαν την διαφορά από τις αντιπάλους τους στα 23 γκολ, στα μισά του δεύτερου μέρους. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Δικέφαλος παρέμεινε σε δυνατό τέμπο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 49-16.

Στην 2η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με την Αθλητική ΑΕΠ Πανοράματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.