Σαργκάνης: «Να γίνει πιο σταθερός ο Κοτάρσκι - Να αρπάξει την ευκαιρία ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σαργκάνης.

Ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, την παρουσία του Ντομινίκ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ αλλά και τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που διαπρέπει ο Οδυσσέας τόσο με την ομάδα του, όσο και με την Εθνική, είναι ένα παιδί που διαπρέπει, είναι σταθερός και ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν χρειαστεί. Δεν είναι υπερβολικός ούτε θεατρίνος, είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και τερματοφύλακας».

Για την ποιότητα των Ελλήνων γκολκίπερ, ανέφερε: «Η Ελλάδα ήταν και είναι μία χώρα που βγάζει αμυντικογενείς παίκτες και έχει μία παράδοση στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά το έχει σταματήσει αυτό τώρα. Ας πούμε για να παίξει ο Τζολάκης έπρεπε να τραυματιστεί ο Βαλτσίκ, ενώ πήραν και τον Πασχαλάκη. Εγώ το μόνο που έχω να πω για τον Πασχαλάκη είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και θα πρέπει τις φορές που θα χρειαστεί να αρπάξει την ευκαιρία του».

Για τον Κοτάρσκι, σημείωσε: «Προχθές λίγο με προβλημάτισε, αλλά είναι ένας καλός γκολκίπερ. Δεν είναι μόνο το πέναλτι, αλλά βρέθηκε κανά δυο φορές εκτός φάσης και χρειάζεται να είναι πιο σταθερός στην απόδοση του. Για εμένα δεν είναι λάθος απειρίας, έχει να κάνει με την στιγμή, αν σου φύγει το δευτερόλεπτο, μπορείς να εκτεθείς. Είναι θέμα εκτίμησης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.