Σαραμαντάς: «Δεν υπάρχει οφσάιντ στην τελευταία φάση»

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Δεκεμβρίου 2021

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Γιώργος Σαραμαντάς, στάθηκε στην τελευταία φάση του ματς, τονίζοντας πως δεν υπήρχε οφσάιντ και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει.

‘’Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν ευτυχήσαμε στο τέλος. Πιστεύω πως δεν υπήρχε off side στην τελευταία φάση και δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει ο διαιτητής αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θα έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η φάση και να πάρουμε τον βαθμό, που για μας είναι πολύτιμος’’.

Για τα κέρδη από το σημερινό ματς:

‘’Είναι κέρδος η μαχητικότητα, όμως πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη καθώς δεν πήραμε κάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σήμερα, Θα εστιάσουμε στο ματς της Τετάρτης που είναι εξίσου σημαντικό για μας, να δώσουμε τα πάντα’’.

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα δύο πρόσωπα εντός και εκτός έδρας:

‘’Είχαμε την ατυχία να παίζουμε μακριά από την έδρα μας που είναι το όπλο μας, παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο, δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Απλά μας έχει τύχει αυτή η περίοδος να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ στην έδρα μας όμως επιστρέφοντας στην έδρα μας θα το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα’’.

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου:

‘’Η Λαμία πάντα μονομαχεί, δεν κοιτάμε ματς. Στον δεύτερο γύρο θα καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.