Σαράφης: Το πρόβλημα υγείας που τον έφερε στην πόρτα του ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου14 Οκτωβρίου 2022

Ένα πρόβλημα υγείας ήταν η αιτία να φύγει από τη ζωή και ένα άλλο τον έφερε στην αγαπημένη του Τούμπα. Ο Σταύρος Σαράφης άφησε χθες (13/10) την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 72 ετών, σκορπώντας θλίψη σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε όλο αυτό το διάστημα όπου και νοσηλεύονταν με βαρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο.

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 μίλησε ο γιός του "Καίσαρα", Πανταζής Σαράφης και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία σε πολλούς και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο πατέρας του όταν πέθανε σε τροχαίο ο αδερφός του: «Όταν χάσαμε τον αδερφό μου από τροχαίο, πήγαινε και κοιμόταν στην Τούμπα, το γήπεδο ήταν το σπίτι του».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του "δικεφάλου" σε ηλικία 14 ετών αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και η επέμβαση απαιτούσε από τους γονείς του Σαράφη ένα μεγάλο ποσό για να υλοποιηθεί. Όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν το πρόβλημα έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, καλύπτοντας όλα τα έξοδα της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο μικρός τότε Σταύρος.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Σταύρος Σαράφης όχι απλά ακολούθησε το δρόμο του ποδοσφαίρου, αλλά έλαμψε με το ταλέντο του, μένοντας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του "δικεφάλου". Πριν όμως φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο Σαράφης είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων των ελληνικών ομάδων, ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ.

Η οικογένεια του "Καίσαρα" δεν ξέχασε την κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και τελικά ο Σταύρος Σαράφης αγωνίστηκε με το "δικέφαλο", γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.