Σανίνο: «Είμαι καλά, καθοδηγώ την ομάδα από απόσταση»

Κώστας Πετρωτός27 Φεβρουαρίου 2020

Νωρίτερα διαβάσατε μέσα από το Metrosport.gr για την απόφαση της διοίκησης της Χόνβεντ να αντικαταστήσει τον Ιταλό τεχνικό, Τζουζέπε Σανίνο, γνωστό στην Ελλάδα από τη θητεία του, την περασμένη σεζόν, στον πάγκο του Λεβαδειακού, ως μέτρο προστασίας για τον κοροναϊό.

Επικοινωνήσαμε με τον έμπειρο κόουτς, ο οποίος, αρχικά, μας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον μας και στη συνέχεια τόνισε ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και ότι αποφασίστηκε, απλώς, προσωρινά, να καθοδηγεί τους παίκτες από απόσταση.

«Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας, για τις πολλές τηλεφωνικές κλήσεις και για τα πολλά μηνύματα που έλαβα το τελευταίο διάστημα. Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω όλους ότι είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα, στην πραγματικότητα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αποφασίσαμε, όμως, από κοινού με την ομάδα, να καθοδηγήσω τους παίκτες από μακριά, με απόλυτο σεβασμό για το τι απαιτεί αυτή η έκτακτη περίσταση για εμάς» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Όλοι σκεφτόμαστε υπεύθυνα για τους παίκτες της ομάδας, για τα παιδιά που παίζουν στις ακαδημίες, για τους γονείς τους, για τους οπαδούς και τους υπαλλήλους του συλλόγου. Γι 'αυτόν ακριβώς τον λόγο κάναμε αυτή την επιλογή που, εξάλλου, γίνεται - απ' όσο έμαθα - από κάθε οργάνωση, αθλητικό σωματείο και μεγάλη εταιρεία που σκέφτεται υπεύθυνα.

Είμαι παρορμητικός άνθρωπος και παθιασμένος με τη δουλειά μου. Ετσι, φυσικά, και τώρα θα ήθελα να παρακολουθώ την προπόνηση από κοντά και να είμαι μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά, επαναλαμβάνω, είμαι εθελοντικά σε απόσταση. Από την άλλη πλευρά, είμαστε διαρκώς σε επικοινωνία με τον Ιστβαν Πίσοντ (σ.σ. έχει αναλάβει προσωρινά τα ηνία της Χόνβεντ) και συντονίζουμε τηλεφωνικά αρκετές φορές μέσα στην ημέρα τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τις τακτικές μας για τον αγώνα του Σαββάτου (29/2). Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.