Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα...

Γιώργος Ζαΐρης17 Σεπτεμβρίου 2020

Θυμάμαι πριν από μερικές εβδομάδες μια ατάκα του Φερέιρα: "Θα υπάρξουν βραδιές που θα πρέπει να βρίσκεις και τον άσχημο τρόπο για να παίρνεις τη νίκη". Αυτό ακριβώς έκανε χθες ο ΠΑΟΚ. Υπήρχαν περήφανοι αποκλεισμοί όπου ο ΠΑΟΚ έπαιζε μπαλάρα και δεν κέρδιζε. 

Παρηγοριά στον... άρρωστο. Χθες ο Δικέφαλος πήρε μια σπουδαία πρόκριση αν και χρειάστηκε να υποφέρει στο πρώτο μέρος. Ε και; Αντεξε! Και ήρθε το δεύτερο μέρος όπου μίλησε η ψυχή αλλά και η τεράστια παικτούρα που είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης. 

Το παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Δημήτρης και φυσικά άπαντες θέλουν να είναι στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και την προσεχή Τρίτη στο Κράσνονταρ. 

Ο Δικέφαλος είχε απέναντι μου μια ομάδα που ξεχείλιζε από ποιότητα και... εκατομμύρια. Ε και; Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος το πίστεψε, κατάλαβε πως δεν μπορούσε συνεχώς να περιμένει τον αντίπαλο. Βρήκε τις ευκαιρίες έστω και ελάχιστες και τη σκότωσε. Ματς που μένει στην ιστορία. 

Με έναν Ζίβκοβιτς, τον Ζίβκο να κάνει σπουδαίο παιχνίδι και τον συνεπώνυμο του να τιμωρεί την πρώην ομάδα του γεμίζοντας εφιάλτες τους πρώην συμπαίκτες του και... σελίδες στα πορτογαλικά ΜΜΕ που φοβόντουσαν πριν τον αγώνα την εκδίκηση του αλλά δεν μπορούσαν να το πιστέψουν πως θα τη ζούσαν. 

Μεγάλη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έφτασε στη βρύση και πρέπει να ξεδιψάσει. Δεν είναι εύκολα τα ματς με την Κράσνονταρ. Το ξέρει. Μπορεί ο ΠΑΟΚ αύριο να έχει στη Θεσσαλονίκη ένα δεξιό μπακ; Αύριο. Μακάρι. Ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του άλλα 5.000.000 ευρώ και απομένουν 180 λεπτά για να πάρει άλλα 25.000.000. Αλλά ας μείνουμε στην επική νίκη. Επική!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.