Σαν σήμερα 20 Απριλίου στην ΕΠΣΜ

Metrosport Team20 Απριλίου 2020

20 Απριλίου 2013

Η Δάφνη Ακροποτάμου νίκησε στην παράταση την Θεσσαλονίκη με γκολ του Φυτανίδη και ανέβηκε στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ανοδος στη Β’ και για την Δράση Αρδαμερίου που επικράτησε του Αρη Ξηροποτάμου με 1-0

Με φιλικό κόντρα στην ΑΕΑ ο Αρης Καβαλαρίου γιόρτασε την άνοδο του στην Α1

20 Απριλίου 2015

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ Η Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Με ανακοίνωσή του το δ.σ. της ΑΠΕ Λαγκαδά αναφέρει: “Ξεκινώντας τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά το δ.σ. του συλλόγου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή Ιερόθεο Γιαμουρίδη και του ανέθεσε τις τύχες του συλλόγου. Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται από διάφορους. Εμείς σαν δ.σ. έχουμε να πούμε πως μοναδικός στόχος για τη ομάδα μας με τη βαριά φανέλα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Η πίστη μας στις ικανότητες του προπονητή μας και τους επιτελείου του, καθώς και το ταλέντο των παικτών μας είναι ακλόνητη”.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α1 Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Πανηγυρικό χαρακτήρα είχε το παιχνίδι της Θύελλας Περιστερώνα με τη Δορκάδα προκειμένου να εορταστεί η άνοδος στην Α1.

20 Απριλίου 2016

Νέα καθήκοντα για τον Αστέριο Θέμελη καθώς ανέλαβε προπονητής στη Νίκη Μεσημερίου

20 Απριλίου 2019

Μπορεί να έκανε το ρεπό του ο Παύλος Μελάς αλλά μετά την ήττα του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου από τον τέταρτο Μακεδονικό Λητής πανηγύρισε την επιστροφή του στην Α1.

Πανηγύρισε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ κατηγορία ο Διγενής Κρυονερίου μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Εθνικού Λαγυνών.

Β’ κατηγορία

4ος όμιλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 0

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 3

Σκόρερ Σαββίδης (25’),Τουρλούμης (38’, 68’)

ΔΙΓΕΝΗΣ (Ματελόπουλος): Παπαδόπουλος, Χαλκίδης, Κιρκινέζης, Παναγιωτίδης, Κριτόπουλος, Κοτανίδης (Χραλόγλου), Τουρλούμης (Φανούλης), Μαρίκος, Κουζούμης, Σαββίδης (Σαρηδεμερτζης), Χατζητοπούζης (Κυρικλίδης)

Ανοδος και για τον Αριστοτέλη

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 0

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 3

Σκόρερ: Λουιζίδης (2), Ρεσούλι.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Μάινας): Κυρίμης (Λουβερδής), Γαβριήλ, Συρόπουλος, Βαιρακτάρης, Παπαστεργίου, Καρμίρης (Ρεσούλι), Νικολάου, Γιάζπεκ, Λουιζίδης (Αγόρου), Γιαννακόπουλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.