Σάλος με ατάκα Λοβέρδου για συνεπιμέλεια: Έχεις δικαίωμα να βλέπεις το παιδί ακόμα και αν κακοποιούσες τη μητέρα (vid)

Metrosport Team20 Μαΐου 2021

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν αναφορές του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου που αφορούν το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια.

Μεταξύ άλλων, ο κ Λοβέρδος υποστήριξε πως ένας σύζυγος που κακοποιεί τη μητέρα έχει δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στο παιδί.

«Μπορεί να χώρισα τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα, η οποία και στον άντρα της την απατά ή την έδερνε, την κακοποιούσε, και έχει μίσος εναντίον του πρώην άντρα της, όμως παρόλ’αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δυο γονείς του» είπε επι λέξη ο βουλευτής.

Στο 4' και 20'' το επίμαχο απόσπασμα:

Την διαγραφή του από τη ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Να έρθει ο βουλευτής να ανακαλέσει ή να τον διαγράψει η ΝΔ ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, δημοσιοποιώντας επίσης επιστολή του ΟΗΕ που βάλει κατά του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια.

«Αν ο κ. Λοβέρδος δεν ανακαλέσει ζητώντας συγγνώμη και αν η ΝΔ δεν τον διαγράψει θα κινήσουμε όλες τςι διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Βουλής» είπε ο κ Ραγκούσης.

Γ. Λοβέρδος: Απομόνωσαν μια φράση μου

Για απομόνωση μιας μόνο φράσης του από τα «συριζοτρολ» έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.