Σαλονίδης για ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ: «50-50 οι πιθανότητες»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Ο Τάσος Σαλονίδης, ατζέντης που γνωρίζει καλά στελέχη της Κλαμπ Μπριζ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις κόντρες του ΠΑΟΚ με την βελγική ομάδα.

«Ξέρουμε τον τεχνικό διευθυντή, τον Ντέβι Ριγκό. Γνωρίζουμε πως λειτουργεί, είναι ομάδα οργανωμένη με πολύ καλό σκάουτινγκ.

Περιμένουν την καυτή έδρα και ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά κάθε ομάδα κοιτάζει πώς θα περάσει. Είμαι σίγουρος ότι και να μην είχαν κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ, ήδη θα είχαν πληροφορίες. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς νεαρούς, όπως ο Κουλιεράκης και είναι ομάδα που τους ενδιαφέρει για να αγοράσουν ταλέντα και να τα πουλήσουν» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το θέμα είναι ότι στην κεντρική Ευρώπη και να μην έχουν λεφτά ρισκάρουν παίρνοντας νεαρούς παίκτες για να τους φτιάξουν και να τους πουλήσουν. Η Μπριζ δεν έχει τους μισθούς του ΠΑΟΚ».

Σημείωσε ότι: «Είναι 50-50 το ζευγάρι. Παίζουν το ίδιο σύστημα και οι δυνάμεις τους είναι στο ίδιο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε πολύ επιθετικά και αυτό είναι και το καλό στοιχείο της Μπριζ. Επίσης, είναι ομάδα δυνατή στην έδρα της, αλλά δύσκολα να είναι όπως η Τούμπα. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ο Ντεσπόντοφ και ο Τάισον. Σαν οπαδός έχω συμπάθεια στον ΠΑΟΚ και θέλω να περάσει».

Κατέληξε λέγοντας: «Ήταν σε συζητήσεις η Μπριζ για να μπουν επενδυτές από Αμερική, αλλά αυτό αλλάζει. Οι Αμερικάνοι γενικώς θέλουν να κάνουν επενδύσεις σε ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά δεν γνωρίζω κάτι άλλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.