Σάκκαρη: «Είμαι ατρόμητη στα court, δεν υπάρχει μυστικό για το πώς να παίξω»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε και πέρασε στον ημιτελικό του WTA Finals ως πρώτη από τον Β' Όμιλο, επικρατώντας και επί της Ονς Ζάμπερ με 2-0 σετ με την Ελληνίδα τενίστρια να ολοκληρώνει τον όμιλο με το απόλυτο των 3 νικών. Η ίδια, εμφανώς ενθουσιασμένη, στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα, δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι «ατρόμητη» στο court, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της Τυνήσιας αντιπάλου της. 

«Πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, είμαι ατρόμητη στο court και απολαμβάνω το παιχνίδι μου εδώ. Δεν υπάρχει μυστικό για το πως να παίξω, νομίζω πως ήταν καιρός να παίξω και πάλι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

«Πάνω απ' όλα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσά μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πριν λίγες μέρες μιλούσαμε για όταν παίζαμε μαζί στο Μαυροβούνιο για την 3η κατηγορία του Fed Cup και δεν ήταν κανείς εκεί. Ήμασταν δυο συνηθισμένες παίκτριες τότε, αλλά και οι δυο δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο. Της αξίζουν όλα όσα έχει πετύχει αυτή τη χρονιά, έχει κάνει σπουδαία πράγματα και είμαι σίγουρη ότι στην πατρίδα της θα είναι όλοι πολύ περήφανοι για εκείνη, έχει κάνει περήφανη όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή με τα μοναδικά πράγματα που έχει πετύχει» ήταν τα λόγια της Ελληνίδας για την Ζάμπερ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.