Σακελλαρίου: «Όταν κάτι δεν πάει καλά, κλείνει ο διακόπτης του ΠΑΟΚ - Η ΑΕΚ παίζει τον αγώνα της ζωής της»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κατάσταση του ΠΑΟΚ, αλλά και τον κρίσιμο ημιτελικό με την ΑΕΚ. «Είμαι λίγο διστακτικός και δεν κυκλοφορώ, απλώς λίγο με τα παιδιά πάμε παιδική χαρά. Ο κόσμος μόνο μέσα δεν κάθεται. Πόσο να αντέξει;» είπε αρχικά για το πως ζει την καραντίνα στην Αθήνα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς δεν έχει διάρκεια. Δεν έχει προλάβει να βρει ρυθμό. Έχει σκαμπανεβάσματα σε όλα τα παιχνίδια. Σου δίνει την εντύπωση ότι έχει τον έλεγχο, αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά, κλείνει ο διακόπτης. Το αν είναι ψυχολογικό είναι μεγάλη κουβέντα. Αν είσαι αντικειμενικός κριτής με τον τρόπο που άλλαξαν οι παίκτες και με τον τρόπο που έγινε η αλλαγή προπονητή, δεν μπορείς να περιμένεις ότι πήγαινε για Πρωτάθλημα.

Δεν θέλω να είμαι κακός με το υλικό του ΠΑΟΚ. Απλά κάποιοι ξένοι που ήρθαν, δεν καλύψαν το κενό αυτών που ήταν στον κορμό και έφυγαν. Κάποιοι παίκτες μεγαλώνουν, κάποιοι δεν τα βρίσκουν στο συμβόλαιο, αλλά αυτοί που ήρθαν ούτε στα χαρτιά, ούτε στο γήπεδο έδειξαν κάτι διαφορετικό».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ σημείωσε: «Το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ μετά το 1-5. Αν είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει ο ΠΑΟΚ και δεν βρεθεί από το πουθενά πίσω στο σκορ με ένα γκολ μπορεί να βγάλει την ΑΕΚ εκτός αγώνα, γιατί είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Είναι σημαντικό να προηγηθεί και να μπει από το πρώτο ημίχρονο με φόρα, γιατί η ΑΕΚ θα ξεκινήσει σαν να είναι ο αγώνας της ζωής της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.