Σακελλαρίου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ»

Metrosport Team14 Μαρτίου 2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σημερινή ρεβάνς του "δικεφάλου" με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Τούμπα (14/3, 19:45, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr).

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες ελπίδες συγκριτικά με τον Ολυμπιακό, αλλά να ανατρέψεις ένα σκορ 2-0 δεν είναι εύκολο. Η Ντιναμό δεν είναι φόβητρο και αν ο ΠΑΟΚ προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, μετά θα μπορέσει να πετύχει και ένα δεύτερο ώστε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς. Αρκεί να μην δεχτεί γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει κάτι σήμερα, αν μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και σκοράρει, θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό στο Ζάγκρεμπ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει βοηθήσει σε μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές της ομάδας, ειδικά στην Ευρώπη. Πάντα βοηθάει ο κόσμος, δίνει ψυχολογία στους παίκτες, ειδικά όπως σήμερα που πρέπει να ανατραπεί ένα σκορ.

Αυτά τα παιχνίδια όπως το σημερινό, επειδή η Ντιναμό έχει ψυχολογία από τον πρώτο αγώνα, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μπει από το λεπτό να πιέσει, να βρει ένα γκολ, χωρίς όμως να αφήσει κενά στην άμυνα, γιατί αν δεχτεί γκολ θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Με ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο μέρος θα λυθούν και τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ».

Για την ομιλία του Βιεϊρίνια στους συμπαίκτες του πριν τη ρεβάνς με τη Ντιναμό: «Όταν οι ομιλίες γίνονται από παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, βοηθούν τις ομάδες, πλέον υπάρχουν ομάδες που υποφέρουν από αυτό, επειδή δεν έχουν παίκτες όπως ο Αντρέ. Ο Αντρέ είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.