Σάινθ μετά τη νίκη του: «Να βγάλετε όλοι την σκωληκοειδίτιδά σας!»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2024

Ο Ισπανός οδηγός έδωσε απλόχερα σε όλους το μυστικό της επιτυχίας του μετά την μεγάλη νίκη του στο Grand Prix της Αυστραλίας. Καθώς ο Κάρλος Σάινθ συμβούλεψε του υπόλοιπους πιλότους να βγάλουν και εκείνοι… την σκωληκοειδίτιδά τους όπως έκανε και ο ίδιος λίγες ημέρες πριν.

Ο 29χρονος “έχασε” το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας δύο εβδομάδες, διότι πέρασε τις πόρτες του χειρουργείου για να αφαιρέσει την σκωληκοειδίτιδά του.

Βέβαια ο Κάρλος Σάινθ παρά το γεγονός πως δεν έχει αναρρώσει πλήρως επέστρεψε στις πίστες και μάλιστα ακόμη πιο δυνατός. Με τον Ισπανό να παίρνει την πρώτη θέση και τον “συμπαίκτη” του στην Σκουντέρια Φεράρι Σαρλ Λεκλέρ να τερματίζει ακριβώς πίσω του, οι Ιταλοί είναι πέρα για πέρα ευχαριστημένοι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Σάινθ μετά την ολοκλήρωση του Αυστραλιανού Grand Prix:

«Η ζωή είναι μερικές φορές τρελή. Οι εναλλαγές συναισθημάτων είναι απίστευτες... Από το πόντιουμ, στο χειρουργείο και τώρα στην πρώτη θέση! Θα συνιστούσα σε κάθε πιλότο να βγάλει την σκωληκοειδίτιδά του», είπε αστειευόμενος ο μεγάλος νικητής.

«Κάναμε έναν τέλειο αγώνα, από άποψη στρατηγικής και pit-stop. Ένιωσα υπέροχα από την πρώτη στιγμή το μονοθέσιο και κατάφερα να φέρω αυτή τη νίκη. Αξίζαμε απόλυτα το 1-2. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο μομέντουμ στο Grand Prix της Ιαπωνίας», πρόσθεσε ο Ισπανός πιλότος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.