ΣΦ Ηρακλή Ασβεστοχωρίου: Όχι και μεγαλομέτοχος ο Δρακόπουλος, αυτός έχει το 1% των μετοχών!

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Ο σύνδεσμος οπαδών του Ηρακλή Ασβεστοχωρίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δημοσιεύει τα 15 ονόματα από τους 91 μετόχους που κατέχουν το 0,9 % των μετοχών στην κυανόλευκη ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης είμαστε υποχρεωμένοι ως σύνδεσμος να αρχίσουμε το ξετύλιγμα του κουβαριου που λέγεται ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Οπως θα γνωρίζετε ίσως οι περισσότεροι το 2017 ο Δρακόπουλος αναγκάστηκε να δημιουργήσει μια νέα ΚΑΕ. Και λέμε αναγκάστηκε γιατί η καθυστέρηση της δημιουργίας της δημιούργησε άπειρα προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας. Για πολύ καιρό η μόνιμη δικαιολογία για τα πάντα στο ιβανωφειο ήταν πως ακόμη δεν έγινε η νέα ΚΑΕ και δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό ή το άλλο. Όταν κάποια στιγμή λοιπόν έπρεπε έγινε η περιβόητη ΚΑΕ. Ενώ λοιπόν τον Δρακόπουλο τον φωνάζαμε πρόεδρο τελικά όπως μάθατε όλοι πρόσφατα δεν είναι πρόεδρος αυτός αλλά οικογενειακό του πρόσωπο!!! 

Ε ήρθε η στιγμή να μάθετε ότι ούτε μεγαλομέτοχο θα πρέπει να τον φωνάζουμε γιατί ο Δρακόπουλος έχει το 1% της νέας ΚΑΕ!!! Ναι καλά διαβάσατε,το 1%. Μιλάμε για μια ΚΑΕ όπου το 10% κατέχει ο ΓΣ όπως ορίζει ο νόμος και το υπόλοιπο 90% είναι μοιρασμένο σε 90 φυσικά πρόσωπα όπου το καθένα κατέχει από 1%!!! Μιλάμε για μια ΚΑΕ η οποία δεν έχει κάνει ποτέ μια γενική συνέλευση μετόχων και δεν ακολουθεί την σωστή διαδικασία σε τίποτα αφού ούτε καν ισολογισμό δεν έχει καταθέσει ποτέ και πουθενά. Μια ΚΑΕ η οποία φαίνεται ότι στήθηκε στο πόδι και πρόχειρα βάζοντας μέτοχο προφανώς όποιον έβλεπε μπροστά του η διάνοια Θοδωράκης. 

Πολλά λοιπόν τα ερωτήματα μας. Γιατί ο νοικοκύρης Ηρακλειδεας πεντακάθαρος επιχειρηματίας Δρακόπουλος δεν είναι ο φυσικός μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ; Γιατί αφού είναι σε όλα σωστός και τυπικός δεν ήταν καν πρόεδρος της ομάδας αλλά αντί αυτού ζήσαμε άλλη μια ντροπή πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ να είναι η πεθερά του; Μια κυρία την οποία δεν την ξέρουμε ούτε καν στην όψη αλλά θα μας ενδιέφερε να κάναμε κάποια στιγμή μια γνωριμία μαζί της αν θα το επιθυμούσε! Πώς λειτουργεί λοιπόν εδώ κ 5 σχεδόν χρόνια αυτή η εταιρεία; Ποιος υπογράφει; Ποιος εισπράττει νόμιμα; Ποιος πληρώνει νόμιμα και με παραστατικά; Ποιος έχει την ευθύνη για όλη αυτή την τραγωδία νομικά; Και πολλά πολλά ακόμη ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν στο μυαλό του καθενός που πίστευε ότι μιλάμε για μια ΚΑΕ του Δρακόπουλου αδέρφια.

Η λίστα λοιπόν των μετοχών όσο και να προσπάθησαν κάποιοι να την κρατήσουν κρυφή εδώ και λίγες μέρες είναι στην κατοχή του συνδέσμου μας. Επιλέξαμε να μην ανοίξουμε το όλο θέμα όσο η ομάδα είχε έστω και ελάχιστες πιθανότητες να σώσει την χρονιά. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ και ένα κομμάτι του οργανισμού προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε γι αυτο αλλά δυστυχώς ήταν τόσο καλά στημένος ο υποβιβασμός μας από τον ίδιο τον Δρακόπουλο που ήταν αδύνατον να συμβεί αυτό. 

Σήμερα θα ανακοινώσουμε κάποια ονόματα μετοχών μας και πιστεύουμε ότι κάποιοι μπορεί να μην ξέρουν καν ότι είναι μέτοχοι στον ΗΡΑΚΛΉ μας!! Καλούμε τον οποιονδήποτε θεωρεί ότι έχει το νομικό δικαίωμα απέναντι στον σύνδεσμο μας ή απέναντι στον απατεώνα νοικοκύρη επιχειρηματία Δρακόπουλο να το κάνει πράξη βοηθώντας έτσι να βγει η αλήθεια στο φως και ίσως ακόμη ακόμη και ως υποχρέωση απέναντι στην ιστορία του συλλόγου. Όποιος την σέβεται βέβαια γιατί οι περισσότεροι από τους 90 αυτούς ανθρώπους δεν είναι καν ΗΡΑΚΛΗΣ! Ας γίνει η ανακοίνωση μας αυτή αφορμή εξελίξεων για τον μπασκετικό ΗΡΑΚΛΗ και μεις είμαστε όπως πάντα έτοιμη να αναλάβουμε το βάρος που μας αναλογεί. 

Πριν γράψουμε τα πρώτα 15 ονόματα μετόχων θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα και στους ανθρώπους που ακούγεται ότι ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα του τμήματος. Αν θέλετε να βγείτε μπροστά αγνά και καθαρά βγείτε και έχετε την υπογραφή μας ότι ο λαός του ΗΡΑΚΛΉ θα είναι όχι στο πλευρό σας αλλά μπροσταρης στα πάντα. Αν ακόμη το σκέφτεστε ή δεν έχετε σοβαρό σκοπό καλύτερα να μην λέτε πολλά πολλά και στο τέλος αντί για καλό δημιουργήσετε πρόβλημα. Το λέμε τώρα που είναι νωρίς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

Στην διάθεση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ τα πρώτα 15 ονόματα φωτιά. Θα ακολουθήσουν ανάλογα τις εξελίξεις και τα υπόλοιπα 75. Ελπίζουμε αύριο κιόλας να τελειώσει το τραγικό κεφάλαιο Δρακόπουλος και να μπορέσει λαός και ομάδα να σηκώσουμε κεφάλι.

1) Δρακόπουλος Θεόδωρος

2)Χαρτζολακη Ελένη

3) Χαρτζολακη Μαρία

4)Βαναλοπουλου Θεώνη

5)Ορφανίδης Αναστάσιος

6)Ορφανίδης Χαράλαμπος

7) Ορφανίδη Θεοπούλα

8)Αντωνίου Ευάγγελος

9)Κασσιματης Πέτρος

10) Κασσιματης Αστέριος

11) Κασσιματης Νικόλαος

12) Τσιάρας Γεώργιος

13) Χρυσαφίδης Άρης

14)Σαχινιδου Ειρήνη

15) Γουτσακης Χρήστος

Για σήμερα αυτά. Παραμένουμε στην διάθεση όσων εν αγνοία τους δούνε τα ονόματά τους ως μετόχους για παραπάνω ενέργειες.

ΕΓΩ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΣΑ ΠΟΤΕ...

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Με τα τιμής

Σ Φ.ΗΡΑΚΛΗ

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.