Ρούσσης: «Με κόσμο στα γήπεδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2022

Ο αρχίατρος της Super League, Ξενοφώντας Ρούσσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που θα ισχύουν στα γήπεδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Υπάρχει μόνο το παλιό πρωτόκολλο με το οποίο έκλεισε η σεζόν. Ανάλογα με τις καταστάσεις θα γίνει ένα καινούργιο, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα. Ανάλογα πάντα με τις συνθήκες. Θα έχετε παρατηρήσει, ότι δεν είναι το ίδιο το πρωτόκολλο όπως πριν από 2,5 χρόνια. Μεταβάλλεται ανάλογα με τις εξελίξεις. Τελευταία ήταν πιο ελεύθερο. Τώρα είμαστε σε αναμονή. Πιστεύω ότι το νέο θα είναι στα χνάρια αυτού που τελείωσε το πρωτάθλημα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σαφώς ο κόσμος και θα είναι στο γήπεδο. Εγώ δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν αλλαγές στον γενικό πληθυσμό. Υπάρχει πλέον και ένα τοίχος ανοσίας. Τα κρούσματα που εμφανίζονται είναι πολύ πιο ελαφρά σε σχέση με πριν από 1,5 χρόνο. Είναι μία προσαρμογή της κοινωνίας στον ιό. Οικονομικά είναι ένα έξοδο σημαντικό, ειδικά για τις ομάδες που υποβάλλονται σε μοριακό τεστ. Δεν γνωρίζω, όμως, τον ακριβή αριθμό χρημάτων που έχουν δοθεί.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.