Ρουσιαμάνης: Το πλάνο οικονομικής ενίσχυσης, τα επόμενα δύο χρόνια και ο Καστρίτης

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης, μίλησε αναφορικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, τη στήριξη στον coach Καστρίτη και τα χρέη που υπάρχουν για τον Σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τη φετινή χρονιά και την οικονομική ενίσχυση: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ειδικά σε μία περίοδο κορωνοϊού όπου υπήρχαν προβλήματα και με την προσέλευση του κόσμου σε όλες τις ομάδες. Έχουν βάλει λεφτά και άνθρωποι που δεν θέλουν να φανούν, αλλά έχουν βρεθεί πάνω από 800.000 με 900.00  ευρώ. Αυτό που βοήθησε πολύ την ομάδα είναι το σφιχτό μπάτζετ , σε κάτι που βοήθησαν ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση της ομάδας».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια και εμείς περιμέναμε να πάμε καλύτερα, αλλά ενδεχομένως να μην βοήθησαν εξωγενείς παράγοντες, ενώ τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε και άλλους ανθρώπους να μπαίνουν στην αύξηση, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή ήταν από τον απλό κόσμο. Παλεύουμε για να μείνει ζωντανή ομάδα, γιατί ο κόσμος του Άρη έχει μάθει να βρίσκεται ψηλά».

Για τα επόμενα χρόνια: «Αν δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βάζει τα χρήματα μόνος του, θα πρέπει να δημιουργηθεί μία ομάδα 20 ατόμων που θα στηρίζει την προσπάθεια αυτή, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί του χρόνου με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι καινούργιοι. Τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα και πιστεύω πως μπορούμε να μηδενίσουμε τα χρέη προς τρίτους και τα χρέη προς το δημόσιο να ρυθμιστούν».

Για την επόμενη χρονιά και την παραμονή του Καστρίτη: «Η φετινή ομάδα είναι διαφορετική, με διαφορετική φιλοσοφία του προπονητή και γι' αυτό τον επιλέξαμε. Στόχος δικός μου θα ήταν να παραμείνει ο coach Καστρίτης για τουλάχιστον δύο χρόνια και να ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλιά. Νομίζω και ο Άρης μπορεί να καλύψει όσα θέλει ο coach και ο ίδιος καλύπτει τα όσα θέλουμε εμείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.