Ρούνεϊ για Ρονάλντο: «Το πιο πιθανό είναι να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2021

Ο Γουεϊν Ρούνεϊ τοποθετήθηκε για την πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι είναι πιθανότερο να πάει στο Παρίσι.

Ο CR7 τα έχει βρει σε όλα με τους «Πολίτες», αλλά το «αγκάθι» της υπόθεσης παραμένει η Γιουβέντους που δεν έχει διαπραγματευτεί ακόμη με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρούνεϊ δεν θέλει να δει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με τα μπλε και μίλησε στο talkSPORT για την πιθανή μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γουεϊν Ρούνεϊ:

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο έχει αφήσει μια πολύ καλή κληρονομιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρω πόσο περήφανος είναι ως παίκτης και ως άτομο»

Δεν μπορώ να τον δω στη Σίτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Υπήρξαν μερικοί που το έκαναν, αλλά κανείς δεν ήταν στο επίπεδο του Κριστιάνο, όπως ο Πίτερ Σμάιχελ κι ο Άντι Κόουλ, αλλά απλά δεν μπορώ να δω τη Σίτι ως επιλογή γι' αυτόν πραγματικά.

Φυσικά, οικονομικά, δεν χρειάζεται να το κάνει. Νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν».

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνετε αυτό που είναι σωστό για εσάς ως άτομο και για την οικογένειά σας.

Όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω για τη Λίβερπουλ ή τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό είναι προφανές αλλά ο καθένας είναι διαφορετικός.

Νομίζω ότι κάποιοι κάνουν μεταγραφή σε κλαμπ όπου δεν το θέλουν πραγματικά, αλλά μπορεί αυτή να είναι η μόνη τους επιλογή από οικονομική άποψη.

Για μένα όμως δεν θα ήταν επιλογή κάτι τέτοιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.