Ρουίθ: «Κάποιοι δεν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν πήραν άδεια από την δουλειά τους!»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μάικλ Ρουίθ, επικεφαλής επικοινωνίας της Λίνκολν, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμπειρία του από την Θεσσαλονίκη και τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι φανταστική η φιλοξενία. Παντού μας φέρονται άψογα. Υπάρχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο, ειδικά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μας είπαν να τους... φερθούμε σαν... ΠΑΟΚ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μας είπαν ότι θα έχει πάνω από 10.000 κόσμο. Το δικό μας γήπεδο είναι μικρό. Ανυπομονούμε να το δούμε γεμάτο. Είναι μία εμπειρία για εμάς. Από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει»,

Για τις απαιτήσεις που έχουν από τον σημερινό (9/12) αγώνα επεσήμανε: «Το είχαμε πει από την αρχή ότι εμείς θέλαμε να απολαύσουμε την εμπειρία. Παίξαμε με πολύ μεγάλες ομάδες για τα δικά μας δεδομένα. Δεν προσπερνάμε τον έναν βαθμό στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολλά γκολ, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε.

Λείπουν πέντε παίκτες. Κάποιοι απ' αυτούς είναι τραυματίες και κάποιοι δεν πήραν άδεια από την δουλειά τους. Κάποιους, επίσης, τους προστατεύσαμε γιατί το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό για εμάς». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.