Ρουίθ: «Δεν θέλουμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε, είναι ιστορική στιγμή για εμάς»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γραμματέας και εκτελών χρέη υπεύθυνου τύπου της Λίνκολν, Μάικλ Ρουίθ, και μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ιστορική στιγμή για την ομάδα από το Γιβραλτάρ, σχολίασε το αν θα δοθεί πριν στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως ο πρόεδρος της ομάδας θα κάνει σίγουρα κάποιο δώρο στους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δυστυχώς έχουμε εδώ και δύο μέρες βρέχει, η εκτίμηση για αύριο είναι πως θα έχει ήλιο και είναι καλό για το παιχνίδι. Είναι συνθετικός ο χλοοτάπητας, δεν είναι οι θερμοκρασίες πολύ υψηλές και το παιχνίδι θα είναι πιο γρήγορο».

Για το τι λέει ο κόσμος της Λίνκολν για την πρεμιέρα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο, πρώτο παιχνίδι κόντρα σε ελληνική ομάδα, είναι ιστορική στιγμή. Εμείς θέλουμε να το απολαύσουμε, να συλλέξουμε εμπειρίες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στα προκριματικά, δεν θέλουμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Για το αν ο πρόεδρος θα δώσει πριμ στους παίκτες αν κερδίσουν τον ΠΑΟΚ: «Μην νομίζετε πως όσα χρήματα πήραμε από την πρόκριση στους ομίλους θα τα ξοδέψουμε όλα. Υπάρχουν και αρκετά κόστη για τα ταξίδια που θα κάνουμε σε Ελλάδα, Σλοβακία και Δανία. Είναι 3,5 εκατ.ευρώ τα έσοδα στους ομίλους, δεν πηγαίνεις τα 2,9 και τα πας στην τράπεζα. Το μεγαλύτερο μέρος από το μπόνους δόθηκε στους παίκτες και έχουν κίνητρο οι παίκτες για να πάρουν κι άλλο».

Για το αν έδωσαν κάποιο δώρο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Εχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, θα τους συναντήσω το απόγευμα στην προπόνηση. Και ο πρόεδρος θα τους κάνει σίγουρα κάποιο δώρο, όπως κάνουμε σε όλες τις ομάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.