Ρότσα για την ποινή του Άρη: «Περίεργη η αφαίρεση των έξι βαθμών, θα αλλάξει η απόφαση...»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2021

Για την αφαίρεση βαθμών από τον Άρη, αλλά και την διακοπή στο Βραζιλία - Αργεντινή μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. «Δεν έβλεπα το παιχνίδι, παρακολουθούσα την εθνική Ελλάδας και μετά βλέπω διακοπή. Μου έστειλε μήνυμα ο γιος μου ότι... πλακωθήκαν. Ήταν πολύ παράλογο. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπολσονάρο έιναι περίεργος. Ακροδεξιός με τάσεις να επιβάλλει το δικό του. Χρησιμοποιήσαν το ποδόσφαιρο που έχει δύναμη για να περάσουν κάτι άλλο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν είναι εκδίκηση είναι... φτηνή και είναι αντιλαϊκό. Όλοι περιμέναν να δουν μία ρεβάνς μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Το θέαμα ήταν εξασφαλισμένο. Ξαναλέω, ο Μπολσονάρο είναι περίεργος». 

Για την τιμωρία του Άρη σημείωσε: «Είναι περίεργη η αφαίρεση των έξι βαθμών. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα περιμένεις όλα. Μία απόφαση μπορεί να αλλάξει από την μία στιγμή στην άλλη. Εγώ είμαι 42 χρόνια εδώ και εχουν αλλάξει πολλές αποφάσεις. Ημουν ο μοναδικός που τιμωρήθηκα για εννιά μήνες και έμεινα εκτός αγωνιστικών χώρων. Μετά δικαιώθηκα. Νομίζω θα αλλάξει η απόφαση και ο Άρης θα αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς την αφαίρεση βαθμών...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.