Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος αποκαλύπτει τα μυστικά των τεχνικών αποπλάνησης

Metrosport Team22 Μαρτίου 2022

Η Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος, που ισχυρίζεται ότι εκπαιδεύτηκε στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκάλυψε πώς της έμαθαν να «παραπλανεί» τους στόχους της χρησιμοποιώντας την ομορφιά της και το κορμί της.

Η 37χρονη Aliia Roza, η οποία γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση και εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική ακαδημία κοντά στη Μόσχα, μόλίς στα 18 της χρόνια, ισχυρίζεται πως συμμετείχε στις πρώτες της αποστολές, όταν ήταν περίπου 20 ετών. Αποστολές για ναρκωτικά αλλά και κυκλώματα μαστροπείας.

Πλέον, ούσα μητέρα ενός παιδιού, αποκαλύπτει πτυχές από την προηγούμενη καριέρα της, που μοιάζουν με χολιγουντιανή ταινία.

«Όταν ήμουν 18 ετών με στείλανε σε μια στρατιωτική ακαδημία, όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους. Πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης», αναφέρει η ίδια και συνεχίζει:

«Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου υπόβαθρου. Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το όνομά του είναι γραμμένο σε μνημείο στο Στάλινγκραντ. Είναι, λοιπόν, μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μεγάλη κληρονομιά».

Η Aliia Roza, η οποία είχε πει πως ο Πούτιν είναι απίθανο να χάσει αυτόν τον πόλεμο, συνέχεια αποκαλύπτοντας πως ήταν μία από τις λίγες γυναίκες που πέρασαν από ειδική εκπαίδευση για το πώς να χρησιμοποιούν την εμφάνισή τους, προς όφελός της αποστολής…

«Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου. Μυστήριο! Μυστικά! Ίντριγκα! Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;.

Θα μπορούσες να αποπλανήσεις το στόχο αλλά το σεξ να μην ήταν τέλειο. Τότε, ο στόχος σου δεν είναι δικός σου που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις. Έπρεπε να κάνεις αυτό το άτομο όχι απλά να είναι καλό μαζί σου, αλλά να σε ονειρευτεί ώστε να σου δώσει τις πληροφορίες που ήθελες, έπρεπε να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Το μεγαλύτερο, θα έλεγα πως είναι το 80%».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.