Ροντρίγκο: «Βάλαμε τα... δυνατά μας»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στην Τούμπα χάνοντας το πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση. Ο Ροντρίγκο Σοάρες εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος ότι η ομάδα του θα τα καταφέρει στο φινάλε και θα πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω πραγματικά. Νομίζω βάλαμε τα δυνατά μας. Όταν παίζεις όμως τέτοια παιχνίδια όπως κάναμε σε ολόκληρη τη σεζόν κάποια πηγαίνουν καλά και κάποια όχι. Νομίζω είναι φυσιολογικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να συμβεί σε αυτό το επίπεδο και σήμερα τιμωρηθήκαμε καθώς η εμφάνιση μιας δεν ήταν τόσο καλή όσο στο προηγούμενο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο δυνατό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετύχουμε τον στόχο της δεύτερης θέσης.

Είναι δύσκολο σίγουρα. Σήμερα θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά μας από την ΑΕΚ αλλά δεν ήταν εφικτό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια, έχουμε τους ίδιους βαθμούς τώρα και πρέπει να δώσουμε καθημερινά μάχη καθώς έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι εναντίον τους και κόντρα στις άλλες ομάδες επίσης. Είναι δύσκολο για όλους, όχι μόνο για εμάς. Είναι δύσκολο για όλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.