Ρονάλντο VS Λουκάκου, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team26 Ιουνίου 2021

 Μεγάλα παιχνίδια στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε μια κυριακάτικη βραδιά που αναμένεται να τα έχει όλα. Τα πολλά γκολ της Ολλανδίας, την προσπάθεια της Τσεχίας να ανατρέψει τα δεδομένα και την τιτανομαχία του Βελγίου με την Πορτογαλία και φυσικά του Λουκάκου με τον Ρονάλντο. 

Η Ολλανδία έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με ηγέτες τους Ντεπάι, Βαινάλντουμ είναι δικαίως το φαβορί για τη νίκη στο 1.70.

 Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! 

Και όπως συνηθίζει, θα προσπαθήσει να το κάνει με over 2.50 γκολ στον αγώνα (1.88), κάτι που οφείλεται στην εξαιρετική επιθετική της γραμμή, την αμυντική της αστάθεια και την... Τσεχία που μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. 

Ο Ντεπάι είναι η πρώτη επιλογή στο anytime σκόρερ (2.20) με τον νέο παίκτη της Μπαρτσελόνα να ψάχνει και προσωπικά μια μεγάλη εμφάνιση. 

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα! 

Όλα ανοιχτά είναι στον αγώνα του Βελγίου με την Πορτογαλία. Και αν οι αποδόσεις δείχνουν πως η παρέα του Ντε Μπρούινε έχει το προβάδισμα (2.45 έναντι 3.00), εμείς το δίνουμε στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος λόγω πιο ισχυρής προσωπικότητας των παικτών της και κυρίως του Ρονάλντο. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα κυνηγήσει ένα ακόμα γκολ (2.27 ως anytime σκόρερ) για να σπάσει και το ρεκόρ του Αλί Νταεϊ με τα περισσότερα γκολ φορώντας τη φανέλα Εθνικής. 

Και αν ο Λουκάκου δίνει 2.52 να σκοράρει, αξίζει προσοχής και ο Αζάρ στο 4.55. 

21+ 

| Παίξε Υπεύθυνα 

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.