Ρονάλντο: Έριξε άκυρο δημόσια στον Κάραγκερ (vid)

Metrosport Team23 Αυγούστου 2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως το κρατάει «μανιάτικο» στον Κάραγκερ για την κριτική που του έχει ασκήσει, προσπερνώντας τον δύο φορές χωρίς ούτε καν να τον χαιρετήσει.

Μπορεί ο Κριστιάνο να φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που συνάντησε τους πρώην συμπαίκτες του, Γκάρι Νέβιλ και Ρόι Κιν ενόσω αυτοί μιλούσαν Live στην εκπομπή του SkySports, ωστόσο δεν έδειξε τα ίδια συναισθήματα και για τον Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βγήκε να κάνει το ζέσταμά του στο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ. Όταν αντίκρισε το συνεργείο του SkySports να κάνει Live μετάδοση λίγο έξω από την γραμμή του γηπέδου, έσπευσε να χαιρετήσει On air τους πρώην συμπαίκτες του στους «κόκκινους διαβόλους», Ρόι Κιν και Γκάρι Νέβιλ.

Μαζί τους στην εκπομπή του αγγλικού καναλιού ήταν φυσικά και ο Τζέιμι Κάραγκερ, που αποτελεί αχώριστο δίδυμο με τον Γκάρι Νέβιλ, αλλά όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε μπροστά του, απλά τον προσπέρασε και μάλιστα δις, και δεν του έδωσε το χέρι, δείγμα του πόσο ενοχλημένος είναι από την κριτική που του έχει ασκήσει ο πρώην σέντερ μπακ της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.