Ρομπέρ: «Ο Λουτσέσκου κάτι πρέπει να αλλάξει, oι αντίπαλοι γνωρίζουν πως θα παίξει - Δεν λέω να τον διώξει»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2025

Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ, την τακτική του Ραζβάν Λουτσέσκου και τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου. «Είναι λίγο δύσκολα φέτος. Ευτυχώς προχθές πήραμε το παιχνίδι. Στο τέλος μπορέσαμε να το ανατρέψουμε και μπράβο στα παιδιά που το πίστεψαν. Μακάρι ο προπονητής να καταφέρει να αλλάξει κάποια πράγματα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο παίζει με τον ίδιο τρόπο, οι αντίπαλοι γνωρίζουν πώς θα παίξει και είναι εύκολο γι' αυτούς να κλείσουν τους χώρους. Θεωρώ ότι ένας κόουτς μπορεί να αλλάξει κάποιες φορές το σύστημα και τον τρόπο που παίζει. Δυστυχώς, οι προπονητές έχουν ένα στόχο στο μυαλό τους και δεν το αλλάζουν ποτέ. Εγώ νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Δε λέω να τον διώξει, αλλά πρέπει ο ίδιος κάτι να κάνει. Η ομάδα κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί τα παιδιά δε σταμάτησαν να προσπαθούν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Δεν πρέπει να ξαναχάσουμε βαθμούς απέναντι σε μικρές ομάδες. Όταν ήμουν εγώ θυμάμαι τις κερδίζαμε. Βέβαια, θα πω μπράβο στις μικρές ομάδες γιατί είναι διαβασμένες, κλείνουν τους χώρους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Παλιά έλεγαν «παίζουμε με τον Ολυμπιακό θα χάσουμε». Μου αρέσει πολύ που ο Λεβαδειακός κάνει ζημιές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδό τους».

Για τον Μεϊτέ ανέφερε: «Αυτός ο παίκτης πάντα έλεγα ότι πρέπει να κάνει προετοιμασία. Φέτος βλέπω ότι με τον Μεϊτέ και τον Καμαρά στη μεσαία γραμμή υπάρχει ισορροπία. Το κέντρο είναι το μυαλό μίας ομάδας. Το γκολ που δεχθήκαμε προχθές ήρθε από το κέντρο, γιατί δεν ήταν κανείς πάνω στον παίκτη που πέτυχε το γκολ. Όλοι πήγαν στο πρώτο δοκάρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.