«Ρίσκο η κίνηση του Άρη με τον Ζερβίνιο»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2022

Ο ρεπόρτερ της Τράμπζονσπορ,Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αποκάλυψε ότι ο Ζερβίνιο δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ λόγω των οφειλών της ομάδας στον ποδοσφαιριστή, ενώ επεσήμανε ότι ο Άρης ρισκάρει με την κίνηση που κάνει για να τον αποκτήσει.

«Η Τράμπζονσπορ έχει έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Τσακίρ, ο οποίος κοστολογείται σύμφωνα με το transfermarkt στα 18 εκατ. ευρώ. Ακούγεται τελευταία ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρώπης, αλλά δεν έχει προχωρήσει τίποτα ακόμα. Η Τράμπζονσπορ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, μόνο αν ο Τσακίρ πουληθεί», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για τον Ζερβίνιο: «Ο Άρης ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά πρέπει να περιμένει για να λύσει πρώτα το συμβόλαιό του (2 εκατ. ευρώ) με την ομάδα, η οποία του χρωστάει χρήματα. Ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει χωρίς να πάρει λεφτά. 

Είναι ανοιχτή η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Τράμπζονσπορ και ο ίδιος δεν είναι στο 100%, καθώς προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν είναι καν στο πλάνο της ομάδας για τη νέα σεζόν και ο Άρης επαναλαμβάνω πρέπει να περιμένει να βρεθεί λύση πρώτα μεταξύ της ομάδας και του Ζερβίνιο για να προχωρήσει στη μεταγραφή του. 

Θα είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις τον Αύγουστο γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε καν προπονήσεις γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει. Είναι ρίσκο του Άρη με αυτή την κίνηση. Ο τραυματισμός τον άφησε πολύ πίσω. Ο Ζερβίνιο δεν ήταν στόχος του προπονητή, αλλά της διοίκησης που ήθελε ένα μεγάλο όνομα στο ρόστερ. Ο προπονητής της ομάδας δεν τον ήθελε λόγω των τραυματισμών που είχε στο παρελθόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.