Ριο Αράι: «Αυτό θα πω στον Καγκάβα για τον ΠΑΟΚ, πήρα ήδη τη φανέλα του»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ριο Αράι.

Ο συμπατριώτης του Ιάπωνα άσου του ΠΑΟΚ που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως σύνδεσμος του ΣΕΓΑΣ με την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τόνισε ότι ο Σίντζι Καγκάβα θα βοηθήσει πολύ τον Δικέφαλο και ιδιαίτερα τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίο Αράι: 

Για τον Σίντζι Καγκάβα: «Πήρα φανέλα, μου την έστειλε ο Καγκάβα. Είναι πάρα πολύ διάσημος παίκτης και πολλοί Ιάπωνες παρακολουθούν τον ΠΑΟΚ από την Ιαπωνία. Ένας φίλος που μένει Ιαπωνία μου είπε ότι παράγγειλε τη φανέλα και την περιμένει».

Τι θα φέρει στον ΠΑΟΚ: «Όπως ξέρετε ο Καγκάβα έχει πολλή εμπειρία έχοντας παίξει σε Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Τουρκία. Μπορεί να βοηθήσει τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ με την εμπειρία του. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά θα βοηθήσει πολύ. Επειδή είναι Ιάπωνας έκανε πολλή προπόνηση και προετοιμάστηκε πολύ καλά. Μπορεί να δώσει συμβουλές στους συμπαίκτες του».

Για το αν ο Καγκάβα σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας: «Τώρα δεν είναι στην Εθνική. Μετά από το Μουντιάλ στη Νότια Αφρική φορούσε το 10. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Ιαπωνία. Αν παίξει καλά στον ΠΑΟΚ θα είναι ξανά στην Εθνική».

Πόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα; «Είμαι 8 χρόνια. Ξέρω την τρέλα του κόσμου του ΠΑΟΚ. Θα του πω πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί για το ποδόσφαιρο. Του αρέσει ο κόσμος».

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.