Ριέρα για το «ντου» των χούλιγκαν: «Δεν φοβήθηκα ότι θα μου ασκούσαν βία»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2022

Ψύχραιμος φαίνεται πως παρέμεινε ο Άλμπερτ Ριέρα μετά από το «ντου» των χούλιγκανς της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στην παρουσίαση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακου ως νέο προπονητή της ομάδας.

Το viral βίντεο που δείχνει τους χούλιγκαν της σλοβένικης ομάδας να «μπουκάρουν» στην αίθουσα Τύπου, με σκοπό να ασκήσουν παράπονα στον πρόεδρο της ομάδας, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο Άλμπερτ Ριέρα ενώ παρουσιαζόταν ως νέος προπονητής της ομάδας, είδε ανθρώπους με διακριτικά της Ολίμπια να κατεθύνονται προς το μέρος του αγριεμένοι, με τον Ισπανό τελικά να αποχωρεί.





Δεν θα μπορούσε ωστόσο να μην τοποθετηθεί επί του ζητήματος, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να δηλώνει πως είχε πληροφορηθεί για το τεταμένο κλίμα μεταξύ κόσμου και διοίκησης, ενώ τόνισε πως δεν ανησύχησε για την σωματική του ακεραιότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι μια κατάσταση την οποία δεν περίμενα να ζήσω. Από τον σύλλογο, βέβαια, μου είχαν πει ότι υπήρχαν κάποια θέματα. Οι οπαδοί ήθελαν να κάνουν τα παράπονά τους, μου είπαν ότι ήθελαν να δείξουν την δυσαρέσκειά τους για τον πρόεδρο. Μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εξαιτίας του προέδρου. Ξέρω ότι δεν ήρθαν για εμένα, ο πρόεδρος μου ζήτησε συγγνώμη για αυτό που συνέβη και μου είπε ότι δεν αφορούσε εμένα. Δεν φοβήθηκα, ούτε ότι θα μου ασκούσαν βία. Έχω περάσει από πολλές χώρες, στην Τουρκία ένιωσα πίεση. Ελπίζω ότι θα τα πάμε καλά αγωνιστικά και ότι θα αλλάξουμε το κλίμα ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.