Ρέι: «Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για το μέλλον μου»

Metrosport Team10 Απριλίου 2020

Ο Ροδρίγο Ρέι έδωσε συνέντευξη στην Αργεντινή με αφορμή την επιστροφή του στην Γοδόι Κρουζ. Ο τερματοφύλακας αγωνίζεται δανεικός στην Γοδόι από τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό στην συγκεκριμένη συνέντευξη δέχθηκε και ερωτήσεις για το μέλλον του.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας πρόλαβε να αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια συνολικά, 7 στο Πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, μετά την μετακόμισή του από το Μεξικό στην Αργεντινή (είχε κάνει και άλλα 18 ματς με την Πατσούκα).

Αρχικά, ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται μετά την επιστροφή του στην Γοδόι και απάντησε: «Καλά, έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που δουλεύουμε σωστά και αυτό μου αρέσει». Στη συνέχεια, κλήθηκε να εξηγήσει ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει στην Γοδόι Κρουζ και τόνισε συγκεκριμένα: «Ένιωσα περηφάνια που οι άνθρωποι της Γοδόι προσπάθησαν να με φέρουν πίσω στην ομάδα. Γύρισα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα, που δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση».

Λογικό ήταν η συζήτηση να επικεντρωθεί στον δανεισμό του μέχρι τον Ιούνιο και αν υπάρχει το ενδεχόμενο η συνεργασία του με την Γοδόι αν επεκταθεί και μετά από αυτό το διάστημα. Ο Ροδρίγο Ρέι, απάντησε πάνω σ' αυτό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ την δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσω για το μέλλον μου. Η κατάσταση είναι αβέβαιη, δεν ξέρουμε καν πότε θα επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση».

Ο δημοσιογράφος που έκανε την συνέντευξη, επέμεινε πάνω στο θέμα της παραμονής του και ρώτησε τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα σχετικά με το ποια είναι η δική του διάθεση για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Γοδόι και σ' αυτή την ερώτηση ο Ρέι αναφέρθηκε στον κυρίαρχο ρόλο που έχει ο ΠΑΟΚ. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, τα δικαιώματα μου ανήκουν στον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.