«Real player»: Φάουλ και κάρτες στο Μιλάνο

Γρηγόρης Κόκκινος16 Μαΐου 2023

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος αν περνούσε και η Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα αφού θα κάναμε το απόλυτο την Πέμπτη αλλά δεν γίνεται να μας πηγαίνουν όλα όπως θέλουμε δυστυχώς. Ο Μουρίνιο την βρήκε την άκρη πιστεύω ότι θα πάρει και την πρόκριση στην Γερμανία απέναντι σε ένα δικό του «παιδί» που κάθεται στον πάγκο της Λεβερκούζεν. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η εξαιρετική εμφάνιση της Ίντερ που δεν καθάρισε όμως την πρόκριση και ξενέρωσα για μια ακόμη φορά με τον Γκουαρντίολα με την υπεροψία του που δεν κάνει αλλαγές με τίποτα και τα θεωρεί όλα δεδομένα.

Η Ίντερ με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και δυο πολύ γρήγορα γκολ νίκησε την Μίλαν με 0-2 αλλά… Δεν καθάρισε την πρόκριση αφού είχε τις ευκαιρίες να πετύχει τρίτο γκολ κάτι που δεν έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο αμύνθηκε σωστά μεν αλλά το 0-2 δείχνει ότι είναι μεν σε καλύτερη κατάσταση αλλά σε αυτά τα ντέρμπι ποτέ δεν γνωρίζεις. Αυτό που περιμένω είναι να δούμε πολλά φάουλ και κάρτες και είναι το μοναδικό που θα ποντάρω στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Σίτι γενικότερα δεν κερδίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια του θεσμού και όπως έγραψα στον πρόλογο με εκνευρίζει ο προπονητής της που δεν κάνει ποτέ τις αλλαγές που δικαιούται. Θα ήθελα να το πληρώσει αυτό αλλά άλλο τι θέλουμε και άλλο η ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ σε ολόκληρο τον κόσμο που αξίζει να πάρει μια φορά τον θεσμό. Η απόδοση του άσσου είναι αστεία το να σκοράρει ο Χάαλαντ πληρώνει καλύτερα εκτός ας καταφέρουν να τον εξαφανίσουν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Αλκμαάρ στάθηκε με αξιοπρέπεια μέσα στο Λονδίνο προηγήθηκε στο σκορ σε μια φάση που μάλλον υπάρχει φάουλ και από εκεί και έπειτα η Γουέστ Χαμ το γύρισε σε 2-1. Πιστεύω ότι η Αγγλική ομάδα μπορεί να κερδίσει και μέσα στην Ολλανδία και αυτή θα είναι η επιλογή μου. Η Βασιλεία έκανε το μπαμ μέσα στην Φλωρεντία αφού ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ και κόντρα στην ροή του αγώνα ισοφάρισε και κατάφερε να πάρει το διπλό στην τελευταία φάση του αγώνα. 

Η Φιορεντίνα είναι αναξιόπιστη γενικώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο αλλά κάτι μου λέει ότι γκολ θα δούμε και από τις δυο ομάδες και η επιλογή μου θα είναι το compo. Στο Λεβερκούζεν πιστεύω ότι η Ρόμα θα κατέβει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να το πάρει σβηστά το παιχνίδι. Λογικά θα τα καταφέρει και ίσως πάρει και το διπλό αφού η απόδοση του άσσου είναι στα μάτια μου αστεία. Ίσως έχει αξία το 0-1 γκολ. Η Σεβίλλη ήταν άτυχη αφού ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα στο Τορίνο στο 1-1 με την Γιουβέντους. Τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για την Γιουβέντους και δεν θα κρατήσω καμία επιλογή αφού δεν βρίσκω αξία. To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ OVER 26,5 ΦΑΟΥΛ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΧΑΑΛΑΝΤ ANYTIME

Δεύτερη πρόταση

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G & OVER 

Τρίτη πρόταση

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΡΟΜΑ 0-1 ΓΚΟΛ

Γράφει ο Γρηγόρης Κόκκινος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.